-->

tiistai 11. lokakuuta 2011

French Films - You Don't Know (video)


Kiireen valittaminen on tosi väsynyttä puuhaa, koska kaikilla on aina kiire eikä kenelläkään aikaa mihinkään, ja niillä joilla on, ovat ihan kyllästyneitä omaan olotilaansa, koska silloin tuntuu siltä, että muu maailma menee jossain muualla ja kaikilla muilla on ihan sikakivaa ja superässää.

Niin kuin että jee. En ole kirjoittanut French Filmsin Imaginary Future -levystä, koska haluan tehdä siitä ns. oikean postauksen, enkä löpertää mitään perus tajunnanvirtaa. Ja oikean postauksen kirjoittamiseen menee vähän aikaa. Pähkinänkuori = Imaginary Future on mielestäni tajuttoman hieno levy, eikä se ole saanut kotimaisessa kirjoittelussa ansaitsemaansa ylistystä. Niin että tarkoituksena olisi korjata tilanne. Korjaan. Myöhemmin. "Kun on aikaa."

Sillä välin nautin yhtyeen tuoreesta videosta. Siinä on muun muassa huumoria, kielari ja verisen mössön näköistä jotain mössöä.

Mössösössöä.

2 kommenttia:

  1. Hankin tänään uudistuneen Rumban (joo, mulla on KIIRE enkä ehtinyt aiemmin) ja olin yllättynyt, miten FF ei saanut parempaa vastaanottoa siinä. Mä ainakin oon ylistänyt levyä kaikille, ketkä on vaan jaksaneet kuunnella! Ja uusi videokin on hillitön.

    VastaaPoista
  2. Rumban ja Soundin arviot on sellaisia "positiivisia kolmia tähtiä", vaikka mun mielestäni tää on parhaita Suomessa tehtyjä levyjä ikinä.

    Mutta yritän perustella jossain vaiheessa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...