-->

torstai 20. lokakuuta 2011

William Shatner - Bohemian Rhapsody (video)

Nyt ollaan postmodernin ytimessä. Niin monennella levelillä, että käsitys loppuu. Sekunnin välein ihan että tää on ihan järkyttävän hirveää ja että tää on ihan sairaan hauskaa. Kapteeni Kirk ja kulttihahmo ja legenda, mutta niin vanha kulttihahmo ja legenda, että harmittaa, mutta toisaalta jo kolmannen levelin vanha kulttihahmo, että on kääntynyt taas relevantiksi. Idea palanut loppuun jo vuosia sitten, joten ehkä tämän seuraavan askeleen aika olikin jo. Vai oliko?

Ja Bohemian Rhapsody. Miksi? Miksi juuri se? Länsimaisen populaarimusiikin keskus. Sopii kaikille radiokanaville. Kaikki huumoriaktit coveroivat. Onko idea niin vanha, että se on älytön vai niin niin niin vanha, että se tekee jo pilaa kaikista älyttömistä huumoriversioista, ja vielä kaikista niistä ihmisistä, jotka jaksavat repiä pelihousunsa tässä postmodernin poproskan temmellyskentässä?

Ja video.

Mitä helvettiä.

Yhdestä viiteen tähteä.

2 kommenttia:

  1. Ei jestas. Tää on kyllä just sellanen, ettei YO-lautakuntakaan tietäisi antaako ällän vai iin. Tulee mieleen että miksi hemmetissä kukaan käyttää resursseja tällasten tekemiseen, mutta onhan se toisaalta viihdyttävä.

    VastaaPoista
  2. Voice (= mun tuttuja & työkavereita) otti aika yksipuolisen kannan biisiin.

    http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsarticle&cat=1&tmpl=blog&cid=31214

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...