-->

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Zebra and Snake - Empty Love Song


Zebra and Snakelle taitaa kuulua oikein hyvää. Yhtye sainattiin viimeinkin noin kuukausi sitten (sainaajana 100% Records), bändi oli kiertueella OMD:n kanssa ja uusi rumpali Alpo kuulemma looks like a Viking, loves synths and bangs the drums like there's no tomorrow. Ja nämä uudet (kenties lopulta sitten jo lopulliset?) versiot yhtyeen biiseistä kuulostavat todella hyviltä.

Jos Zebra and Snake ei ole tuttu, kerrottakoon, että yhtye on perustettu jo muutama vuosi sitten. Tapion ja Matin perustaman bändin vinyylinäkin julkaistu The Colours oli yksi vuoden 2009 parhaista biiseistä, ja viime vuonna yhtye ilmoitti jo äänittäneensä debyyttialbuminsa, jonka oli määrä ilmestyä jossain vaiheessa. Tilanteet kehittyivät kuitenkin niin, että bändi halusi työstää kappaleitaan paremmiksi. Keväällä julkaistiinkin hienosti soundaavia uusia versioita, joita hehkutin armotta.

Kyseisiä versioita ei ole enää saatavilla, mutta eiköhän tässä jossain vaiheessa jotain ala tapahtua. Siitä merkkinä on ainakin se, että Zebra and Snake julkaisi jälleen Empty Love Songin, nyt sitten kai lopullisena versiona.

Täytyy sanoa, että joskus leipominen & perfektionismi kannattaa. Tämä nimittäin toimii aika tajuttoman hyvin.

Zebra & Snake - Empty Love Song by Freeman PR

3 kommenttia:

  1. Tää on taas näitä miten tyhmä ihminen voi olla -hetkiä kun ei ymmärrä, miten tämä on voinut mennä aiemmin ohitse. Nytkin vasta ehdin kuunnella biisin, ja sehän aivan ihana!!

    VastaaPoista
  2. New Musical Expresskin huomioi bändin aikaisemmin tällä viikolla, elin aika hyvissä ollaan.

    VastaaPoista
  3. Damn you autocorrect etc. Eli siis ELI ei ELIN.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...