-->

torstai 6. lokakuuta 2011

Lana Del Rey - Video Games


Ihan tosi minulle kävi Lana Del Reyn kanssa niin, että olin ajamassa rankassa vesisateessa kohti supermarkettia noin puoli tuntia ennen sulkemisaikaa taskussani kilometrin mittainen ostoslista ja aivoni täynnä ärtymystä, kiireen tunteesta johtuvaa ahdistusta ja epämiellyttävää tunnetta siitä, että kotona minua odottaisi vielä aimo tukku erilaisia eri aiheisiin liittyviä tehtäviä.

Koska olen töissä radiossa, minulla on tapana kuunnella suht tarkasti ja intensiivisesti eri asemia, joskus kanavalta toiselle hoppaillen, joskus monta päivää yhteen taajuuteen keskittyen. Nyt kuuntelin NRJ:iä (eli kilpailevan omistajan suht hyvin pakettinsa kasassa pitävää asemaa). Kuulin kappaleen, jossa laulettiin rauhallisen jousi&rhodes&syna&harppuvetoisen taustan päälle videopeleistä. En tunnistanut esitystä, mutta pidin siitä aika helkkarin paljon.

Kaivoin takkini povarista puhelimen ja näppäilin hätäisesti Shazamin päälle. Avaruusajan app-innovaatio tutki auton kajareista tulvivaa signaalia ja ilmoitti biisin olevan Lana Del Reyn tuotos. En tiennyt, onko kappale soinut hittiasemilla jo päiviä tai jopa viikkoja, onko se uusi vai vanha, iso vai pieni, ihmisille tuttu vai vieras.

Kotiin&nettiin päästyäni tajusin, että hei, tämähän on se tyttö, jonka suurista huulista kaikki näkevät unia ja jonka esimerkiksi Pitchfork on huomioinut. Joka on tehnyt musiikkia aikaisemminkin, mutta jonka tällä kyseisellä nimellä julkaisema debyyttisingle Video Games vasta on.

Kappale kuulosti kotona kuunneltuna aivan yhtä hyvältä kuin autossa.

Videoversio:


Ja tuoreehko Jamie Woonin remix:
Lana Del Rey - Video Games - Jamie Woon Remix by woon

3 kommenttia:

 1. Lana on ihana, mutta Jamie meni kyllä metsään. Ei kolahtanut tuo remiksaus, ei.

  VastaaPoista
 2. Lana Del Rey on kyllä upea. Onneksi on poikaystävä, joka pitää huolta valistamisestani uuden musiikin suhteen :D

  VastaaPoista
 3. Joo ei toi remix munkaan mielestäni hääppöinen ollut, mutta laitoin senkin tähän mukaan uutuutensa takia.

  Biisi ei oo menettänyt tehoaan yhtään tämän päivän aikana, ja olen kuunnellut sitä p a l j o n.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...