-->

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lana Del Rey - Video Games (Balam Acab Remix)


Nyt eletään aikoja, jolloin kevyempikin aihe kelpaa Lana Del Reystä kirjoittamiseen. Ja jos on jotain oikeasti relevanttia kontenttia niin aina parempi. Nyt on.

Alkuperäinen Video Games on todella onnistunut cross-over-hitti, joka näyttää kelpaavan sekä valtavirtaradioille että vaikutusvaltaisille indiemedioille. Musiikkia harrastavasta väestöstä siitä pitävät ns. kaikki, paitsi ns. ilonpilaajat, jotka ovat ns. henkisessä sykkyrässä itsensä kanssa. Niinku vähän ehkä noin tai sitten ei. U know.

Kappaletta on remixattu jo joitankin kertoja, ja kuulemistani versioista Balam Acabin uudelleentyöstö on ylivoimaisesti onnistunein. Kappaleen alkuperäinen raukeus on säilytetty, mutta soundimaailmaa on viety aimo harppaus lushiimpaan ja aaltoilevampaan suuntaan. Hitaasti käyntiin lähtevässä tulkinnassa synat alkavat hiljalleen pulputtaa, ihmisäänestä muokattu soitin laulaa ja stop-and-go-dynamiikalla kulkevat rytmilliset elementit elää. Remix ei seilaa poikkeuksellisilla taajuuksilla, mutta juuri oikeillä kyllä.

Hyvin sunnuntaihin sopivaa musiikkia.

Video Games (BALAM ACAB Remix) - Lana Del Rey by BALAM ACAB

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...