-->

maanantai 3. lokakuuta 2011

Koria Kitten Riot - An Anthem from the 80's


Viestittelimme tänään sähköpostin välityksellä Koria Kitten Riotin nokkamiehen (ja ainoa miehen for that matter) Antti Reikon kanssa yhtyeen 19. lokakuuta ilmestyvästä The Lows & The Higs -levystä. Hän kysyi olisinko kiinnostunut siitä, minä vastasin että totta maar, että itse asiassa on jopa aivan älytöntä, etten ole kirjoittanut Koria Kitten Riotista. Lupasin korjata asian ensi tilassa. Hetken asiaa ajateltuani päätin korjata asian heti.

Yhtye oli toki entuudestaan minulle tuttu, ja esimerkiksi Jussi kirjoitti bändistä pari viikkoa sitten & soitti yhtyeen musiikkia ohjelmassaan. Reikon ensimmäinen albumi Koria Kitten Riot -nimen alla julkaistiin vuonna 2009, joten pohjia miehellä on.

Yhtyeen soundi on lofistelyyn kallellaan olevan orgaaninen, ei kuitenkaan itsetarkoituksellisen suhinavaikutteisesti vaan luonnollisesti ja sympaattisesti. Reikko osaa sekä laulaa, ääntää englantia että kirjoittaa biisejä, ja esimerkiksi An Anthem from the 80'sin WHO-OO-OO-OOO-OOO-kohdan kohdalla olla hienojen asioiden äärellä. Sanatkin ovat kevyessä kantaaottavuudessaan sydämeen osuvat, ainakin nuoruusvuotensa ohittaneelle pirkkalalaiselle perheenisälle.

Koria Kitten Riot saattaa hyvinkin olla yksi syksyn kovimmista kotimaisista yllättäjistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...