-->

lauantai 8. lokakuuta 2011

Justice - Newlands & Canon (new songs)


Onhan tämä nyt ihan saatanan eeppistä. Esimerkiksi Canonin loppu. Jotenkin tosi yksinkertainen, mutta Justicen build-upilla täydellinen. Rytmiikka, soundillinen quiet-loud-stop-quiet-loud-dynamiikka, kertsit silloin kun niitä on, pulssimaisesti laajenevat stereokuvat, build-build-build-build-build-release toteutettu ajoittain niin hienosti että vain muutamat muut pystyvät vastaavaan.

Kivasti stadionia ja sopivasti pompöösiä kasarirokkia mukana. Hyvin valitut feattaukset lauluissa. Tarvittavaa variaatiota eri kappaleiden äänimaailmoissa.

Nykyinen hypekoneisto (jossa tiedän olevani itse mukana) on kova nostamaan odotukset niin korkealle, etteivät bändit voi mitenkään vastata niitä julkaisuissaan. Odotin Justicen pääsevän riman yli, mutta muuten jättävän vain semisti ok:n fiiliksen. Mutta biisi biisiltä kaikki duon julkaisut ovat kuulostaneet aivan tajuttoman hyviltä.

Mielenkiintoista odottaa, miten maailma ottaa Audio, Video, Discon vastaan. Antti on ketjuttanut itsensä wagoniin kiinni ja pysyy mukana loppuun asti.

Promise.

Justice - Newlands by Stop The Noise

Justice - Canon by Stop The Noise

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...