-->

lauantai 28. toukokuuta 2011

Danger Mouse & Daniele Luppi - Two Against One (feat. Jack White)


Maailman joka ainoaa hyvää biisiä ei muuten mitenkään voi kuunnella, vaikka kuinka haluaisi. Voin vain kuvitella kaikkia niitä potentiaalisia lempikappaleita, jotka eivät ikinä osu omalle kuuloetäisyydelleni. Saattaa hyvin olla, että olen tämänkin vuoden aikana missannut kymmeniä loistavia, oman musiikkimakuni keskiöön putoavia albumeita tai bändejä, koska niitä vain on niin paljon.

Tuli vain mieleen, kun eilen kuuntelin ensimmäistä kertaa Danger Mousen, Daniele Luppin ja Jack Whiten yhteistyönä syntyneen biisin Two Against One. White julkaisi biisin huhtikuun puolessa välissä Record Store Dayn kunniaksi omalla Third Man Records -merkillään, ja kappale päätyi myös kymmenisen päivää sitten ilmestyneelle Danger Mousen ja Daniele Luppin levylle Rome. Netissä biisi on pyörinyt maaliskuun lopulta lähtien.

Ja se on muuten hyvä.

Make no mistake I don’t do anything for free / I keep my enemies closer than my mirror ever gets to me / And if you think that there is shelter in this attitude / Wait til you feel the warmth of my gratitude

Sanoituksellis-asenteellisesti Two Against Onessa on jopa jotain sevennationarymaista, which I love. Jack Whiten lauluakin on hieno kuulla, itselleni pitkästä aikaa.

Danger Mouse & Daniele Luppi - Two Against One (Ft. Jack White) by MMMusic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...