-->

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

What in the hell happened? (vko 17)

It's.........VIIKKOKATSAUS, BABY! BOOOM-SHAKKA-LAKKA-LAKKA-LAKKA! Hulluja tapahtumia, relevantteja biisejä, hauskoja sattumuksia, seksiä ja tietysti väkivaltaa. We got it all! Mistähän aloittaisin? Hmmm..mmm.. mm....ehkäpä viikon törkeimmästä kuvasta.


- KitKat oli täysin yllättäen ja ilman varoitusta lanseerannut suklaapatukan, jonka sivumakuna väreili juusto. Kaikki olivat aluksi ihan että EEWWWWWWWWW! mutta sitten kaikki tajustivat ajatuksen hienouden, mutta olivat silti ihan että EEWWWWWWWWWWWW! mutta sitten kaikki alkoivat miettiä, että miltähän tuo maistuu, minkä takia kaikki olivat ihan että EEWWWWWWWW! mutta kaikkien mielestä olisi silti ihan mielenkiintoista, jos noita saisi esimerkiksi Suomesta, että niitä voisi sitten ostaa vitsinä kavereille, jotka olisivat ihan että EEWWWWWWWW!


- YLE Oulu Radio uutisoi, että himokas Coppola olisi tunkeutunut jonkun olohuoneeseen. Uutisen mukaan kevät on saanut ukkometsojen ohella myös Coppoloiden päät pyörälle, ja puolison puutteessa Coppola oli ensin seurannut lasten leikkejä, sitten juossut heidän palloleikkinsä keskeyttämään ja lopulta jäänyt väijymään heidän autotallinsa eteen. Järkyttyneen oululaisen mukaan Coppola oli seuraavana päivänä astellut määrätietoisesti taloon sisälle ja keskelle olohuonetta himojansa tyydyttämään. Perhe oli kuitenkin onnistunut ohjaamaan Coppolan kodinhoitohuoneeseen niin, että perheen mies oli laittanut tämän laatikkoon. YLE Oulu Radion asiantuntijan mukaan Coppola oli käyttäytynyt kummallisella tavalla, koska SE ODOTTAA UKKOMETSOA SELKÄÄNSÄ! Kaikkien mielestä oli ihan saatanan hienoa, että kevät oli taas saapunut Suomeen.


YksinteoinKaksi teaser email by silvawhale

- Facebookin kautta tykkiässä-tasoiseksi hittituotteeksi nousi traileri Jussi Parviaisen dokumentistta Yksinteoin 2. Elokuva on Parviaisen itsensä käsikirjoittama ja ohjaama. Se on kertomus miehestä, joka jouduttuaan petetyksi avioliitossa tahtoo menettää kaiken maallisen omistamansa ja tahtoo tulla mahdollisimman yksinäiseksi. Suomen elokuvasäätiö on tukenut Yksinteoin kakkosta 100 000 eurolla, mikä vaikutti kaikkien mielestä varsin kohtuulliselta summalta. Traileri on very very much NSFW, minkä takia kaikki halusivat katsoa sen monta kertaa peräkkäin. (Kiitos Mäntysaaren Jussille, joka linkkasi traileriin omista tutuistani ensimmäisenä.)


- Rakastettu Radio Jyväskylän ja nyttemmin The Voicen radiopersoona Oku Luukkainen nousi (uudelleen) otsikoihin niin Suomessa kuin Virossakin pistämällä ns. saatanasti kampoihin barcelonalaiselle ryöstäjälle. Voicelaisten kevätretken yhteydessä yksin Barcelonaa tutkailemaan lähtenyt Luukkainen oli heilutellut puhelinta kädessään että Hoooi varkaaaat! Varkaaaaat! Täällä olisi nyt suomipoika puhelintaan heiluttamassaaaaa! Yksi varas oli kuullut Luukkaisen kutsun ja napannut tältä puhelimen. Luukkainen oli ollut tähän ihan että JYP! PESÄPALLO! HESBURGER! JYP! SAATANA! NYT TULEE TURPAAN! ja lähtenyt juoksemaan rosvon perään. Aikaisempien suomipoikien puhelimet varastaneena, myyneenä ja rahat syöneenä & juoneena ammattilaisena barcelonalainen varas ei ollut mahtanut mitään Luukkaisen nopeudelle, lihasvoimalle ja taktiselle osaamiselle. Iskuja oli vaihdettu ja barcelonalaista verta vuodatettu. Poliisien saapuessa paikalle varas oli vielä yrittänyt huijata, että toi radiopersoona se varas tässä on, että tää on mun puhelin, että mulla on ihan kipeästi suomalaisia kavereita ja suomenkielisiä tekstareita puhelimessa, että tää on mun. Luukkainen oli ollut ihan että te varmaan tunnette mut Voicen illoista että antakaas koppalakit se puhelin tänne, ettei käy niin kuin tolle varkaalle tossa. Suomessa kaikki olivat ihan että JEEE! SUOMI! SUOMI! MM-95 NEVER FORGET! JYP! Kaikki miettivät, että pitäisiköhän Suomen elokuvasäätiön tukea Luukkaista 100 000 eurolla, että se olisi varsin kohtuullinen summa.- Stars-niminen yhtye oli päättänyt tulla kuuluisaksi/kuulusaimmaksi pelaamalla Sexy & titsy & boobiesy & nudenessy -kortin. Kaikkien mielestä Stars onnistui aika helkkarin hyvin, eikä ketään oikein kiinnostanut, että videon katselu saattaa olla kiellettyä töissä. Kaikki miettivät, että onkohan Suomen elokuvasäätiö tukenut tätä videota 100 000 eurolla, että se olisi varsin kohtuullinen summa.

- Paljon hyviä biisejä julkaistiin. Niistä vastasivat muun muassa Saskatchewan, Processory ja Hooray for Earth. Antti iloitsi myös Shine 2009 Soundcloudiin palautetusta streamista ja Zebra and Snaken uusista miksauksista.

- The Strokes kertoi tarkemmin, kuka vastasi mistäkin biisistä Angles-albumilla. Kaikki olivat ihan että tänks vaan te muut tyypit, että antakaa nyt sen Casablancasin tehdä niitä biisejä ja julkaiskaa te muut vaikka soololevyjä.

Piti jatkaa vielä, mutta eikös tämä ole aika napakka paketti näinkin? [via nyt nukkumaan ja klo 4.40 ylös] Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...