-->

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

What in the hell happened? (vko 21)

Rakkaat popparipupulaiset..... VIIKKOKATSAUS ON TÄÄLLÄ TAAS! Tervetuloa sosiaalisen median, klassikkotyyppien kuoleman, hämmentävien covereiden ja legoveivien maailmaan! Pöytä on katettu.


- Stopshakehonego siirtyi avaruusaikaisessa some-loistossaan yhä kauemmas tai lähemmäs linnunradan sykettä ja perusti omat Facebook-sivut. Iloisen ja onnellisen perhetapahtuman kunniaksi Antti käynnisti blogin ensimmäisen kisan, jonka palkinto, neljän cd:n Sivulliset-boksi, arvotaan 1. kesäkuuta eli alkavan viikon keskiviikkona. Antti oli ihan tosi tosi iloissaan ja otettu, että ensimmäisten päivien aikana seitsemisenkymmentä ihmistä liittyi sivun tykkääjiksi, varsinkin kun ajatuksissa oli, että jos parikymmentä kaveria ja kymmenkunta vierasta liittyisi.

Kisaan voi yhä osallistua liittymällä tykkääjäksi ja kirjoittamalla Stopshakehonegon sivulle halunsa osallistua. Yeah yeah yeah!
- Jääkiekkoilija Sami Lepistö twittasi valokuvan, joka oli kaikkien mielestä ihan tajuttoman hilarious, vaikka osa ihmisistä olikin vielä ensimmäisen, toisen, kolmannen, neljännen, viidennen, kuudennen, seitsemännen, kahdeksannen tai yhdeksännen pöyristymis- ja/tai innostumislevelin pauloissa, eikä oikein osannut tulkita omaa olotilaansa eikä sitä konteksia, jonka sisällä olisi pitänyt toimia.

Osa oli ihan että HAHAHAHAHAAAAAAAAA legoista tehty Pasi Nurmisen ilmaveivi, osa oli ihan että YHYHYYYYYYY kun leijonat olivatkin humalassa, osa oli ihan että SAATANAN SAATANA kun tää maa onkin täynnä kukkahattutätejä, osa oli ihan että BUUHUUUHUUU tää kaikki on median vikaa, osa oli ihan että JEEEEEEE sosiaalinen media rules ok, osa oli ihan että BUUHUUUHUUUU mää pelkään sosiaalista mediaa, osa oli ihan että HELVETIN HELVETTI kun menitte rinnastamaan tämänkin kaatumisen Kekkosen kaatumiseen, osa oli ihan että HEHEHEEEEEEE Nurminen kun syytit kaatumisestasi rikkinäistä kenkää ja osa oli ihan että HAHAHAAAAAA Hustler kun ostitte sen rikkinäisen kengän.

Mitä ikinä kukaan sanoi tai teki tai analysoi tai tulkitsi, joku toinen käänsi sanomisen, tekemisen, analysoinnin tai tulkinnan tarkoittamaan jotain muuta kuin mitä alun perin oli tarkoitettu.- Weezer coveroi Radioheadin Paranoid Androidin ja kaikki hämmentyivät ihan penteleellisesti, että mitä mieltä meidän nyt oikein pitäisi tästä olla, että onko tämä nyt tosi hyvä läppä ja hieno juttu vai tosi geneerinen ja perustylsä ja saatana, että pitikö nyt pyhään biisiin kajota.

Osan mielestä Weezerin versio kuulosti ihan liikaa Radioheadin versioilta ja osan mielestä Weezerin versio ei kuulostanut ollenkaan tarpeeksi Radioheadin versiolta. Kaikkia ärsytti ihan penteleellisesti, kun Rivers Cuomo lauloi biisillä what's thaaaaaat eikä what's thiiiiis. Kaikki jäivät odottamaan, josko Radiohead vastaisi jotenkin Weezerin versioon, kenties jopa tekemällä oman versionsa jostain Weezerin biisistä.

Eräs Antin kaveri, Jukka, huomasi, että Cuomon ei tarvitse laulaa biisissä ollenkaan falsetissa, mitä Anttikin piti varsin suurena ansiona.- Niin sanotusti highly influental Gil Scott Heron kuoli, ja sekä sosiaalinen että perinteinen media täyttyivät surunvalitteluista, lyhyistä elämäkerroista ja biisilinkeistä. Anttikin oli ihan mukana meiningeissä, vaikka ei missään tapauksessa koskaan ollutkaan superfani tai edes tavallinen fani. Antti kuitenkin kuunteli ison osan lauantai-illasta repeatilla klassikkobiisiä The Revolution Will Not Be Televised ja ajatteli aloittavansa saarnaavan ja ylipoliittisen videoblogin, joka paljastaisi mädäntyneet aatteet ja koukeroisten retoristen nyrjähdysten taakse piiloutuvat ihmisvihaiset punastelijat. Sitten Antti rauhoittui ja ajatteli, että mmm-hmmm-hmmm, että onpas hyviä kyljyksiä nämä juuri grillaamani ja hyvää olutta tämä Bomber ja taidanpa laittaa ton James Bondin nauhalle niin että voin katsoa sen heti Barca-ManU-pelin jälkeen, että en minä ehkä jaksakaan perustaa sitä poliittista videoblogia.

Youtubesta voi katsoa hienon dokumentin Gil Scott Heronin elämästä.


- Christopher Nolanin kolmannen Batman-elokuvan kylkeen oli suunniteltu nerokastakin hienompi viraali Twitter-kamppis, jonka taustoja Esa Töykkälä valoittaa blogissaan (kiitos Mäntysaaren Jussille linkistä).

Antin mieli matkusti lukioaikaan 90-luvulle. Tuolloin yksi Antin kaveri oli koodannut tietokoneohjelman, joka muutti kuvat ääneksi niin, että biiseihin pystyi kätkemään piilotettuja viestejä. Siis täsmälleen samalla tavalla kuin nyt Batman-kamppiksessa. Anttia otti päähän ihan sikana, että Antti oli unohtanut kyseisen ohjelman ja kyseisen tavan lähettää piiloviestejä, koska muuten Anttikin olisi voinut olla osa kolmannen Batman-trilogian markkinointimenestystä. Toki Antti ei silloin 90-luvulla koodannut itse ohjelmaa, mutta Anttia harmitti silti, sillä Antti olisi voinut ehkä pölliä idean ja/tai ohjelman.


- The Horrors julkaisi hyvän biisin Still Life, joka loi uskoa ja odotuksia bändin seuraavaa levyä kohtaan.

The Horrors [Still Life] by robot_657

- Oululainen Satellite Stories julkaisi tosi hyvän biisin Family, Justice julkaisi tosi näyttävän videon biisiinsä Civilization, Suomen Palloliitolla joko oli tai ei ollut jotain/mitään tekemistä kaikkien aikojen huonoimman jalkapallobiisin kanssa, The Vaccines julkaisi NSFW-videon ja Arcade Fire kaksi uutta, tajuttoman hyvää biisiä.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...