-->

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Digitalism - Forrest Gump (almost feat. Julian Casablancas)


Niin siis kaikille popparin pupulaisille tiedoksi, että Julian Casablancas ei feattaa Digitalismin uudella sinkulla Forrest Gump, vaikka useissa lähteissä niin väitetäänkin. Casablancas on ollut kirjoittamassa biisiä, mutta siinä se. Tämä fakta ei toki tee siitä yhtään huonompaa.

Digitalism = Jence Moelle ja Isi Tüfekçi. Perustettu Saksassa 2000-luvun puolessa välissä. Remixannut maineikkaasti todella monia yhtyeitä, esimerkiksi Daft Punkia, Klaxonsia, White Stripesia, The Curea, Cut Copyä ja Depeche Modea. Julkaissut debyyttilevynsä Idealism vuonna 2007. Julkaisee kakkoslevynsä I Love You Dude 20. kesäkuuta.

Forrest Gumpissa on helppo kuulla Julian Casablancasin käden jälki, varsinkin kun tietää hänen olleen mukana meiningeissä. Jos ei tietäisi, niin.....ei kai sitä kukaan huomaisi. Mahdollista on, että yhtye päästi tahallaan liikkelle tuon feat. J. Casablancas -tekstin, että kaikki innostuisivat. Ja sitten kun kaikki innostuivat niin.....huomiotalous oli ehtinyt jo toimia. Win.

Ihan näin biisinä Forrest Gump on Digitalismin useisiin remixeihin verrattuna popmaisempi ja vähemmän clubisettiä, which I love.

Digitalism - Forrest Gump (feat. Julian Casablancas) by RTribouillier

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...