-->

lauantai 14. toukokuuta 2011

Giants of Tomorrowland: Loft Apartment

Aloitan vihdoin sarjan, joka minun on pitänyt aloittaa jo kauan sitten. Giants of Tomorrowlandin tarkoituksena on esitellä uusia tai uudehkoja kotimaisia yhtyeitä ja artisteja. Uuden ja vanhan raja voisi tässä tapauksessa olla vaikkapa se, onko bändi julkaissut musiikkiaan fyysisenä äänitteenä vai ei. Tai esimerkiksi se, onko bändi oikeasti uusi vai vanha. Tai jokin muu ymmärrettävissä oleva peruste. Genrellisesti pyrin pysymään kattomääreiden indie tai alternative alla, mutta eipä sekään ole välttämättä välttämätöntä.

Jos soitat bändissä, tiedät bändin tai julkaiset sellaisen musiikkia, kerro siitä. Maili ja linkki biiseihin on oiva tapa. Jos katsot, että kyseessä on musiikillisen taipaleensa alussa oleva akti, tuo Giants of Tomorrowland -sanayhdistelmä kannattaa mainita. Osoite on floom(at)kolumbus.fi. Yeah!


Turusta tulee nykyään aika paljon kaikkea mielenkiintoista. Aaro Vahteran Loft Apartment on vielä projektina tai bändinä raakile, mutta potentiaalia on vaikka muille jakaa.

Maaliskuussa ilmestynyt Every Day Piano -ep on suht sekalainen kokonaisuus eri tyylejä. Ep käynnistyy pianosävellyksellä Every Day Piano ja kulkee dubsteppaavan Cheap Empathyn kautta radiodeptmaiseen There for Mehin. Monday on tuhdisti efektoitu popbiisi ja Clair de Lune versio klassisesta sävellyksestä.

Loft Apartmentin oma tyyli on siis vielä hakusessa, mutta jotain kiinnostavaa tässä on. Vahtera osaa soittaa ja säveltää, ja demomaisuudesta huolimatta tässä ollaan soundillisestikin oikeilla jäljillä. Rytmiikassa on vielä kehitettävää, ja vaikka laulajan ei tässä genressä tarvitsekaan olla virtuoosi, pieni lisä rohkeutta ei olisi pahitteeksi.

Bändi kasaan, oma tyyli kirkkaammaksi, harjoittelua, keikkailua ja lisää There for Men kaltaisia biisejä niin hyvä tulee.

Loft Apartment - There for me by Loft Apartment

Koko ep:n voi kuunnella Soundcloudissa.

2 kommenttia:

  1. Hyvin luonnehdittu: jo niiden aiempien kappaleiden perusteella Aaron soundi oli hyvässä mallissa mut ei ihan valmista. Toivottavasti herrasta kuullaan isostikin vielä :)

    VastaaPoista
  2. Joo. Mun mielestäni toi bändin kanssa biisien sovittaminen olisi aika tärkeää, koska tässä kuulee vielä turhan paljon makuuhuoneen vaikutuksen. Mutta ainekset ovat olemassa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...