-->

maanantai 16. toukokuuta 2011

Haastattelu: Monsters of Popin tuottaja Antti Hietala


Jaba-daba-daba-duu-daa! Olen siirtynyt seuraavalle levelille, haastatteluihin. Stopshakehoneygon ensimmäinen haastateltava on tamperelaisen indiefestivaalin Monsters of Popin tuottaja Antti Hietala.

Monsters of Pop järjestetään tänä vuonna 22.-24. syyskuuta. Festivaalin tapahtumapaikkoina ovat Pakkahuone, Klubi ja Telakka sekä Kehräsaaressa sijaitsevat elokuvateatteri Niagara ja ravintola 931. Ns. isot keikat järjestetään Pakkahuoneella ja Klubilla ja intiimimmät esiintymiset Telakalla. Päivällä Niagarassa ja 931:ssä on tarjolla musiikkivideoita ja akustisia esiintymisiä.

Ensimmäinen osa MOP 2011:n ohjelmasta julkistettiin huhtikuun puolessa välissä. Festivaalilla esiintyvät ainakin Regina, Huoratron, Rico Tubbs, ruotsalainen jj, kanadalainen Yukon Blonde, On Volcano, Delay Trees, Big Wave Riders, Siinai, Idiomatic ja Nopat. Esimerkiksi Stopshakehoneygota seuraaville näistä yli puolet lienee tuttuja. Lopullinen ohjelma on määrä julkistaa kesäkuun alussa.

Keskustelimme Hietalan kanssa tämän vuoden MOP:sta, festivaalin esiintyjäkattauksen rakentamisesta, suomalaisesta indieyleisöstä ja myös jonkin verran Flow-festivaalista, Helsingin ja Tampereen eroista sekä dj-hommista.

Jos asia ei käy suoraan haastattelusta ilmi, sanottakoon nyt, että arvostan suuresti sitä mitä Antti tekee. Hän järjestää tapahtumia ja klubeja, joissa on mukava käydä, joissa viihtyy ja joissa on kuin kotonaan. Ne tuntee omakseen toki bändien takia, mutta myös siksi, että niissä käy samanhenkisiä ihmisiä ja niissä on vuodesta toiseen omanlaisensa välitön ja pingottamaton tunnelma. Monsters of Popiakin järjestetään tapahtuman itsensä takia, eikä esimerkiksi minkään yläpuolelta määrätyn taloudellisen tavoitteen vuoksi.

100% respect.

Stop, shake, honey, go - Monsters of Popin tuottaja Antti Hietala

Monsters of Popista lisää netissä ja facebookissa. Haastattelussa mainitaan myös Flow, Hang the DJ ja I Was a Teenage Satan Worshipper.

5 kommenttia:

 1. Tänks! Olin ajatellut haastatella jatkossakin ihmisiä, ainakin aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
 2. Jeah, tarkoituksenani olisi tehdä ainakin haastis radioiden soittolistoista ja iskelmämusiikin nykymääritelmästä. Stay tuned etc.

  VastaaPoista
 3. Vitsi on paras festari - - Ei tarvi lähtee Flow:hun eikä ruis:siin..jossa liput maksaa perkeleesti ja bändit "jyvitetään" tahallaan perseelleen.. Ja Nationaalikin tuli jo nähtyä Kultsalla ja Jayhawks:siin on liput..ja Peitsamo heittää 4 keikkaa Tammerfestissä:)
  Ja jos Prince laittais vielä vieraslistalle:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...