-->

maanantai 9. toukokuuta 2011

What in the hell happened? (vko 18)

Viikkokatsaus on vihdoin täällä! Nyt on luvassa jopa musiikillis-poliittinen erikoisjakso! Pöyristymistä! Comebackin pelkoa! Laskuvarjokangasta!


- Lapsisensaatiosta teinisensaatioksi kasvanut Miley Cyrus pöyristytti nettikansaa esittämällä Nirvanan Smells Like Teen Spiritin keikallaan Ecuadorissa. Koko nettikansa oli ihan että WHOAAAAA! että nyt minä kyllä pöyristyn, että mihinkähän minä purkaisin tämän pöyristykseni, että mitä jos minä haukun ja kiroilen Facebookissa ja Youtuben kommenttikentässä, että perkeleen perkele kun pöyristyttää. Kaikki viihdetoimittajat olivat ihan että WHOAAA! nyt tapahtuu suuria, että nettikansa pöyristyi, että that doen't happen every day että nyt pumpataan pöyristynyttä tunnetta ulos ihmisistä.

Nettikansa oli ihan että DAMN RIGHT PUMPATAAN! että nyt mää kyllä muutan pois maasta ja Kurt kyllä nyt kääntyy haudassaan, että ei toikaan teinipoppari edes tiedä minkä takia Nirvana taisteli, että Nirvanan biiseissä ei käytetty rumpusampleja eikä Nirvanan kappaleet soineet MTV:llä eikä Nirvanan tyyppejä haastateltu pop-ohjelmiin eikä Nirvanan levyjä myyty miljoonia kappaleita eikä Nirvanan tyypeistä tullut rikkaita eikä Kurt Cobain halunnut rahaa eikä Kurt Cobain yrittänyt haalia vanhoille rumpaleille valuneita royalteja kokonaan itselleen eikä Kurt Cobain ollut valmis vaihtamaan levy-yhtiötä kasvattaakseen levymyyntiä, että Kurt Cobain oli true original, että Kurt Cobain ei ripannut Pixiesiä ja paketoinut toisten keksimää konseptia kauniimpaan pakettiin ja myynyt sitä angstaavalle nuorisolle, että Kurt Cobain oli kapinallinen eikä mikään poptähti, että nyt kyllä Kurt Cobain kääntyy haudassaan että mää kyllä muutan nyt pois maasta.

Kaikki jotka katsoivat Miley Cyruksen livevedon ilman mainittavaa arvolatausta olivat ihan että jaa-a, että eihän toi nyt hyvä ole, ja alkuperäiseen verrattuna ihan kamala, mutta eikös kapinan ja vapauden ja individualismin ja sen sellaisen koko idea ole, että saa tehdä mitä haluaa, että kai se Cyruskin kuuluu siihen samaan porukkaan.

Nettikansa oli ihan että ei saa, että ettekö te näe, että minä olen pöyristynyt.

Kaikki aikamiespoikamaiset tyypit olivat ihan että whatevs, että mitä sillä oli päällään.- Jopa yllättävän napakan paluun 2000-luvulla tehnyt Pixies oli täysin piittaamaton Nirvana-kohusta, varsinkin kun yhtyeen rumpali David Lovering valotti Spinner-lehdelle, että bändi saattaa tehdä jonain päivänä jälleen uutta materiaalia. Kaikki vanhat Pixies-fanit olivat ihan että jeeee.....? että kiva juuuu... mutta kai te sitten teette ihan ok-biisejä, ettei mitään Frank Blackin soolomateriaaliin verrattavaa sitten, tai edes sitten niihin parhaisiin biiseihin verrattavia, mutta ei sitä ihme höttöö sitten? Että huokaus kun tää Brixton Academyn keikka sitten onkin niin SAAAAAAATANAN kova, että kukaan tai mikään ei taida tässä samassa genressä tähän enää pystyä. Että siinä Chained to the pillars / a three day party / I break the walls / and kill us all / with holy fingers -kohdassa meinaa taju lähteä.
- Euroviisuissa Suomea edustava symppis Paradise Oskar jatkoi kohahduttavien suunnitelmiensa julkistamista. Parisen viikkoa sitten Osku kertoi soittavansa kisassa 47-vuotiaalla kitaralla, johon kaikki olivat ihan että WHAAAAAAAAAAAT?! etc. Nyt Oskari sanoi, että hänen esiintymisvaatteensa on tehty VANHOISTA IKKUNAVERHOISTA JA LASKUVARJOKANKAASTA!!! Kaikki laskuvarjohyppääjät olivat ihan että hyvä hyvä Oskar, että sää oot meidän mies, että meitä ei haittaa enää yhtään, että sun kitaras vois olla sun isäs, että sää oot meidän mies. Kaikki ikkunaverhokauppiaat olivat ihan että hyvä hyvä Oskar, että sää oot meidän mies, että meitä ei haittaa enää yhtään, että sun kitaras vois olla sun isäs, että sää oot meidän mies. Oskar oli Iltalehden haastattelussa ihan että olo oli lavalla paljon hauskempi ja varmempi nyt toisella harjoituskerralla, että vaihdoimme vain jalkaani valkoiset tossut, mihin kaikki olivat ihan että ketkä helvetin me, että onko susta tullut niin iso stara, että sää et enää laita edes omia tossuja jalkaas, että ehkä sää et ookaan meidän mies.- MTV laittoi ilmapallot poksumaan tosi kivasti ja kaikki olivat ihan että jee että tämän mää kyllä linkkaan Facebookiin. Kaikki viraalien nettivideoiden tekijät olivat tosi pahoillaan siitä, että he eivät olleet keksineet ideaa itse, että perkele eihän ton tekeminen edes maksa mitään muuta kuin ton kameran ja hallin ja kiskon ja pyörät ja noi ilmapallot.


- YleX uusi logonsa ja kaikki olivat ihan että mitä helvettiä YleX, että toi on kyllä tosi hieno logo, mutta se näyttää aikalailla paljon siltä sen yhden konsolin logolta, että siinä on sama x ja sama väri ja sama toinen väri, että kappas vain, että ootteko te lähdössä joko konsolibisnekseen tai piraattibisnekseen? YleX oli ihan että ei se näytä ollenkaan samalta, että katsokaa nyt itsekin, että ei se näytä ollenkaan samalta. Kaikki olivat ihan että kyllä se näyttää, että kävikös tässä nyt niin, että te ette huomanneet noiden samankaltaisuutta, johon YleX oli ihan että joo, niin siinä kävi, että ei puhuta tästä tämän enempää.- WÖYH! julkaisi kappaleen Lokki. WÖYH! = Jussi ja Antti Hyyrynen.

- Paljon muutakin tapahtui, mutta ne olivat sen verran ajattomia ja klassisia juttuja, että säästän ne seuraavaan kertaan. Jep Jep!

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...