-->

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Zebra and Snake - New mixes/versions/songs


Voin muuten sanoa, että soundeilla, miksauksella ja tuotannolla on merkittävä rooli kaikessa musiikkiin liittyvässä. Suurempi kuin mitä useat perinteiset kitarayhtyeet välttämättä tajuavat. Vaikka toki on olemassa valtava määrä bändejä, jotka suhtautuvat tuottamaansa ääneen yhtä intohimoisesti kuin kirjoittamiinsa kappaleisiin, yllättävän iso osa orkestereista soundaa siltä miltä bändit nyt yleensä soundaavat. Eli satunnaisen tavanomaiselta. Hyvä soundi koetaan erottelevaksi ja ammattimaiseksi ja huono soundi tuhnuiseksi ja amatöörimäiseksi, mutta siinä se.

Tuli vain mieleen, kun kuuntelin Zebra and Snaken uusia miksauksia. Pidin paljon niistä vanhoistakin, mutta nämä uudet kuulostavat aivan kipeän hyvältä. Bändi kertoi Facebookissa seuraavaa. Boys from Kaiku Studios Berlin ran our tracks through some sweet vintage gear and here's some of them for you.new stuff too! Tässä on nyt lähdetty parantamaan ääntä, ja onnistuttu siinä.

Hienoa on se, että vanhoissa miksauksissa ei ollut mitään periaatteellista vikaa. Ne olivat nykyisellä indiesoundi-mittapuulla tarkasteltuna ammattimaisia ja erottelevia ja groovaavia ja genren mukaisia ja sen sellaisia, enkä esimerkiksi huomannut kenenkään mainitsevan niiden yhteydessä sanaa demo. Nämä uudet miksaukset nostavat kuitenkin jo ennestään hienon musiikin sille kuuluisalle seuraavalle levelille.

I like.

edit. Bändi on poistanut Soundcloudista ne biisit ja versiot, joista tässä kirjoitan. Vähän höhlää, mutta so it goes etc.

MUSIC by Zebra and Snake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...