-->

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Slasheriä ja verta ja tissit ja NSFW!


Nyt kun aamupäivällä tekemäni aprillipilan vuoksi olen menettänyt uskottavuuteni ja mukavan pojan imagoni kaikkien silmissä, on aika ottaa vielä halvemmat keinot käyttöön. Niin että siitä vaan loputkin gredibilideetti-pelimerkit keskelle pöytää ja NSFW-video kehiin!

ANR:n Big Problem seurailee perinteisen teiniporukka-mökkiin-ehkä-järven-rannalle-ja-eipä-aikaakaan-niin-voi-kauhistus-henkisten elokuvien storylinea ja kuvaustapaa. Luonnollisesti pilveä poltetaan, esiaviollinen haureus johtaa veriseen rangaistukseen ja yksi nuori selviää mielipuolisen tappajan kynsistä.

Jotenkin olen yleensä vähän käänteisesti hakenut oikeutusta näiden NSFW-musavideoiden postaukseen esittämällä teorioita bändien tarpeesta hätkähdyttää nettiaikana jne. Mutta kyllä se nyt vain taitaa olla niin, että pidän niistä videoista, joissa on jotain hätkähdyttävää ja veristä tai muuta päivätelevisioon sopimatonta.

Minusta olisi tosi kivaa, jos jokin kotimainen orkesteri tekisi tämäsorttisen videon. Ja sitten kaikki voisivat arvuutella, jotta että kuka ja kenen kaveri on se tyttö, joka esiintyy siinä rohkeassa kohtauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...