-->

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

What in the hell happened? (vko 13)

Voi jehna voi jehna voi jehna kuinka hienoja aikoja me elämmekään! Ei ole päivää ilman skandaalia, viraalia nettivideota, hätkähdyttävää uutista tai tunteita herättävää keskustelua. Tällä viikolla tapahtui muutama todella iso asia ja muutamia hieman pienempiä. Aloitetaan isoimmalla.


- Hyvän musiikin verkkomedia Nuorgam avautui 1. huhtikuuta ja kaikki musadiggarit olivat ihan että jee tämä on parasta mitä meille ja kotimaiselle musiikkimedialle on vuosiin tapahtunut, että taitaa vanhoja musiikkilehtiä nyt vähän jopa nolottaa, kun niiden nettisivut on ihan tavallisia printtipainoksen apusivustoja, joiden sisältö on joko saksittu kasaan painetusta lehdestä tai kopioiden käännetty ulkomaisilta sivuilta tai suoraan copy/pastattu tiedotteista. Että nrgm.fi veti suuresta osasta ohi alle vuorokaudessa ja vetää lopuista ohi alle viikossa.

Kaikki musiikkimedioiden rahoituksesta vastaavat bisnestyypit olivat ihan että whatevs' että ei ne ikinä tolla mitään rahaa tee kun ei mekään tehdä, että eihän ne edes maksa palkkaa itselleen, että onnea vain niiden mainosten kauppaamisessa että ei mekään olla siinä onnistuttu, että kyllähän me muuten oltaisiin palkattu teidät tekemään juttuja meidän nettisivuillemme. Kaikki media-analyytikot olivat ihan että olkaa pukumiehet kaikin mokomin tota mieltä jos haluatte, mutta 5-10 vuoden päästä tulee teillekin saatana karhu vastaan, että kun nettimainonta kasvaa sen 80-90 prosenttia vuodessa, niin nyt kasvatetaan niitä medialehmiä, joita muutaman vuoden päästä lypsetään, että vielä teitäkin harmittaa kun päästitte osan Suomen osaavimmista musiikkitoimittajista tekemään omaa sivuaan. Kaikki Nuorgamin tekijät olivat ihan että me ollaan niin itsevarmoja, että meillä on varaa nostaa ekojen kirjoitustemme aiheiksi Pave Maijanen ja Neljä Ruusua ja silti olla uskottavia.

Stopshakehoneygo-Antti oli ihan että kaikkea hyvää teille, että toivottavasti jaksatte pyörittää sivuanne, koska menestys on kestävyyslaji.


- Radiohead julkaisi markkinoinnillisiin tarkoituksiin suunnatun The Universal Sigh -sanomalehden. Suomessa sitä sai vain Stupido Shopista, ja muualla kuin Helsingissä asuneet popparit olivat ihan kybällä pettyneitä. Heidän onnekseen Ripitup rippasi lehden, ja Stereogum rippasi rippauksen, jotta kaikki muutkin saisivat sen lukea. Tiettävästi kukaan ei jaksanut lukea aviisin kyllästyttäviä juttuja muutamaan lausetta pidemmälle.

- Justicen odotettu uusi biisi Civilization julkaistiin viimein kokonaan. Kaikkien mielestä se oli ja on aivan sairaan kova.

Justice "Civilization" High Quality by 1077 The End


- Jutta Urpilainen vieraili vaaliväittelyiden lomassa Korkojen kera -ohjelmassa puhumassa muun muassa musiikkiharrastuksestaan. Jenni ja Vappu kysyivät Urpilaisen lempiartistia, ja kaikki Urpilaisen kannattajat olivat ihan että Pelaa Jenni Vartiais -kortti! Pelaa Jenni Vartiais -kortti! ja kaikki Urpilaisen vastustajat olivat ihan että Pelaa Samuli Edelmann & Jippu -kortti! Pelaa Samuli Edelmann & Jippu -kortti! Kun Urpilainen pelasi Samuli Edelmann & Jippu -kortin, kaikki hänen vastustajansa olivat että JEEEEEEEEEEEEE! ja kaikki hänen kannattajansa olivat että NOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUU! Urpilainen yritti taistella itsensä ylös suosta kertomalla soittavansa bändissä, johon kaikki hänen kannattajansa olivat että JEEEEEEEEEEEEE!, mutta kun hän kertoi bändin hittibiisin olevan J. Karjalaisen Sankarit, kaikki hänen kannattajansa olivat että NOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUU! Yleisesti ottaen sekä Urpilaisen kannattajat että vastustajat olivat sitä mieltä, että katos Juttaa, että hänhän on laihtunut aika paljon. Kun Urpilainen kertoi syöneensä kinkkumakkaramunakkaan, kaikki olivat ihan että jaaaaaa, että Juttahan on ruvennut karppaamaan ja uusi pukukin on ostettu ja hienot korkokengät, että ainakin Mari Kiviniemi jää ihan kakkoseksi niiden 2000-luvun alussa hankittujen suippokärkisten saappaidensa kanssa.

- Kaikki huomasivat, että ensimmäistä kertaa vaalikeskusteluiden historiassa tiedetään, milloin joku puhuu totta. Ns. Soini-indikaattorin mukaan minkä tahansa puolueen jäsen on oikeassa tai ei valehtele silloin, kun Timo Soini yrittää mölistä jotain epäolennaista puhujan päälle.


- Foo Fighters antoi streamattavaksi uuden albuminsa Wasting Light.

Wasting Light by Foo Fighters

- Myös Glasvegasin kakkosalbumin streami julkaistiin yhtyeen nettisivuilla. Facebookkaamalla levyn sai kokonaan kuultavaksi.

- The Strokes esiintyi Madison Square Gardenissa. Kaikki jotka joko olivat paikalla tai katsoivat keikan Youtubesta olivat sitä mieltä, että helkkarin helkkari, että kylläpäs tämä bändi potkiikin hienosti, vaikka se uusi levy olikin tosi epätasainen, että toivottavasti ne muut tyypit tajuaa pikku hiljaa olevansa soittajia eivätkä lauluntekijöitä ja toivottavasti Julian Casablancas on paikalla, kun seuraavaa albumia nauhoitetaan, että jumaleissön kun keikan päättävä Take It or Leave It kuulostaakin hienolta. Että rokänroll!


- Fleet Foxes julkaisi videon, josta kaikki pitivät, joskin syynä oli se, että kaikki pitävät biisistä ja bändistä, eivät niinkään videosta, mutta ketään ei moinen leväperäisyys juurikaan haitannut.


- Aprillipäivä kirvoitti erilaisia jymäytyksiä, joista ylivoimaiseksi ykköseksi nousi Iskelmän Aamuvirkkulan uutinen, jonka mukaan Veikkaus ja R-Kioskit jakavat ilmaisia lottokuponkeja 7,5 miljoonan euron jättipotin kunniaksi. Ihmiset suuttuivat ihan perkeleesti, koska Lotto on asia, josta ei saa pilailla, minkä takia se on asia, josta täytyy pilailla. Stopshakehoneygo pahoitti joiden popparien mielet väittämällä, että Daft Punk ja Justice saapuvat Senaatintorille esiintymään, ja vaikka Antti pahoitteli mielten pahoittamista, mielet olivat jo ehtineet pahoittua.

- Antti pyysi ihmisiltä albumisuosituksia ja tulihan niitä, paljonkin. Antti oli tosi kiitollinen ja muistutti, että levyjä saa tuohon saman postauksen keskustelukenttään laittaa jatkossakin, vaikka heti, että kaikki otetaan huomioon ja jokaisen mielipide on tärkeä ja tasa-arvoinen. Postauksessa esiintynyt Mari kävi lauantaina Rubikin keikalla ja oli sitä mieltä, että Rubik oli klubilla awesome, niin cool :))

- Joku photoshoppasi kaksi hauskaa kuvaa yhteen ja sai aikaan eksponentiaalisesti hauskan kuvan koskien miljoonan markan dopingsopimusta ja poikien hölmöilyjä. Facebookkaajat olivat ihan että jee, tämän minä kyllä jaan kaikille kavereilleni ja Antti oli ihan että jee, tämän minä kyllä kopioin viikkokatsaukseeni.

- Rauno Rantasen nettisivuista tuli hitti.

Mitä ensi viikolla tapahtuu? Stay tuned, Stopshakehoneygo investigastes!

2 kommenttia:

  1. Mie olisin oikeasti niin pihalla kaikesta mitä maailmassa tapahtuu ilman näitä siun viikkokatsauksia, että kiitos ja juhlaa, nyt tiedän kaikki ehdottoman tärkeät ja tietämisen arvoiset jutut. :D

    Nyt tiedän esimerkiksi sen, miksi kaikki postaa Facebookissa tuota Neljä Ruusua -artikkelia, itsehän en aiheesta kiinnostumattomana ole klikannut kyseistä linkkiä kertaakaan. Mutta joskohan Nuorgamista saataisiin kotimainen vastine Drowned in Soundille, olis aika jeppistä.

    VastaaPoista
  2. Jeeh! Uskon, että Nuorgamista tulee todella hieno sivu, koska sen tekijät ovat oikeasti asiansa osaavia tyyppejä. Ja varsinkin nyt, kun he saavat tehdä sitä mitä haluavat niin...jeeh x2!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...