-->

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Onko OK Go viimein julkaissut hyvän biisin? Ei.


OK Go oli vuosien ajan ihan tavallinen yhtye, joka teki ihan tavallisia tai vähän keskimääräistä parempia kappaleita. Tai ok, pääosin keskimääräistä huonompia, mutta aina silloin tällöin pari keskimääräistä parempaa. Sitten yhtye löysi internetzin ja sen viraalit mahdollisuudet.

Äkkiä käveltiinkin hassusti liukuhihnojen päällä ja toisinnettiin hassusti kävely MTV Awardsissa. Ja pinottiin päällekkäin kippoja ja lautoja, joita pitkin kelpasi söpöläisten koirien käydä. Ja laitettiin dominonappulat kaatumaan ja kuulat pyörimään hauskasti ja liput liehumaan ja nesteet valumaan ja niin edelleen. Ja sitten tehtiin mainosdiili jonkin videokamerafirman kanssa. Levyjä ei tietääkseni myyty ainakaan miljoonittain, eikä keikkoja.

Ne videothan ovat tosi hienoja ja hauskoja. Mutta kun ne otetaan pois, tai kuten The Greatest Song I Ever Heardin tapauksessa, kun videota ei vielä ole tehty, jäljelle jää vain keskinkertaista vähän parempi biisi, jonka riffi on ripattu 100/100 Eminemiltä. Siitä ei tule hittiä, mutta jonkun ajan kuluttua julkaistavasta videosta luultavasti tulee.

That's internetz!

2 kommenttia:

  1. Höh. Mä luin aluksi otsikosta vain puolet ja olin, että "no kuunnellaas nyt sitten, jos ne kerran on jonkin tempun tehneet", mutta joo. Mutta Oulun musiikkivideofestivaaleille nää sopi kyllä kuin nenä naamaan viime vuonna.

    VastaaPoista
  2. Joo kun mulla on lisäksi vähän sellainen olo, että OK Go yrittää tehdä vain tarpeeksi hyviä biisejä, jotka eivät pilaisi niitä hienoja videoita. Ja kaikki luovuus ja ideat käytetään sitten siihen visuaaliseen puoleen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...