-->

torstai 7. huhtikuuta 2011

Tässäkö vuoden sympaattisin cover-levy? Joo.


The Morning Benders on tosi kiva yhtye. Kiva ja sympaattinen. Niin kiva ja sympaattinen, että aion omistaa yhtyeelle paljon aikaa seuraavien päivien aikana, koska vietän omia henkilökohtaisia Kiva & sympaattinen meno & meininki on tosi jees -päiviäni.

Yhtye julkaisi tällä viikolla Soundcloudissa Bedroom Covers -albumin, joka pitää sisällään pienimuotoisesti tulkittuja lainakappaleita muun muassa The Cardigansilta, The Ronnettesilta, Velvet Undergroundilta, The Smithsiltä ja Roy Orbisonilta. Albumi ei ole klassikko, mutta se sopii erinomaisesti viikon teemaan. Ja jos totta puhutaan, valtaosa näistä versioista pesee helposti valtaosan puolivillaisista isojen yhtyeiden levy-yhtiön käskystä isoja yhtyeitä tributoivista räpellyksistä.

Lisäksi pitää kehua yhtyeen tyylitajua biisien valinnassa. Jotenkin nämä kappaleet sopivat The Morning Bendersin versioina todella hyvin yhteen, vaikka alkuperäiset eivät välttämättä sopisikaan. (Paitsi että nyt kun kuvittelen mielessäni niitä alkuperäisiä, niin eivät nekään nyt niiin kaukana toisistaan ole.)

Tiedän, että kaikki kuuntelevat ainakin pikku pätkät Lovefoolista, siitä The Smithsin biisistä ja siitä Velvet Undergroundin biisistä, mutta esimerkiksi versio Fleetwood Macin Dreamsista on todella onnistunut. Both thumbs up!

Bedroom Covers by themorningbenders

2 kommenttia:

  1. voi apua! kiva ja sympaattinen on ehottomasti sanoja joilla kuvaa the morning bendersiä parhaiten. viikonloppuni taidan viettää näitä biisejä kuunnellen!

    VastaaPoista
  2. Toi Roikka Orbison -cover on muuten kanssa tosi kiva.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...