-->

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Indie Summer Vinyl Contest Yeah!



Muistatko kuinka vajaat kaksi kuukautta sitten perustin blogille Facebook-sivun? Muistatko kuinka lupasin luxusta, enkä mitä tahansa luxusta, vaan indieluxusta? Muistatko kuinka kisailimme Sivulliset-boksista kuin pienet innokkaat indie-eläimet? Muistatko kuinka paljon harmitti, kun et ollutkaan voittajien joukossa? Muistatko kuinka Antti lupasi järjestää joskus tulevaisuudessa uuden kisan?

Se tulevaisuus on nyt, baby! On toisen kilpailun aika, eikä minkä tahansa kilpailun, vaan Indie Summer Vinyl Contest Yeah! -kilpailun! Innostusta on vaikea peittää! Osallistumatta on mahdoton jättää! Varsinkin, kun kerron, mitä on palkintona.

Silla palkintona on, ei enempää eikä vähempää kuin...


...Karkkiautomaatin ja The Duplo!n klassikkovinyylit! Niistä toinen 90-luvun hämärissä julkaistu, nyttemmin keräilyharvinaisuudeksi kanonisoitu, ihastuttava ***** & 10.0 & 10/10 Kävelyllä-ep, jolla on neljä Karkkiautomaatin upeaa kesäpunkpoprallia. Aikanaan Hämeenlinnan Voxit-studiolla taltioitu, Levy-yhtiön julkaisema aarre. The Duplo!n julkaisu on uudempaa perua, viime viikolta. Se on yhtä kaikki klassikko. Seiskatuumaisen toisella puolella on tulkinta Karkkiautomaatin biisistä Ei oo ei oo toivookaa, toisella puolella versio Ne Luumäkien julistuksellisesta rallista Niin kuin ennenkin. Kyseessä on 250 kappaleen rajoitettu painos. Tulevaisuuden keräilykohde. Object of desire!

Miten osallistun kilpailuun?

Niin kuin ennenkin, baby. Tai ei ihan. Mutta melkein.

1. Jos et jo ole Stopshakehoneygon Facebook-tykkääjä, aloita oleminen!
2. Kerro Stopshakehoneygon Facebook-sivulla, mikä on mielestäsi a) tämän vuoden paras ulkomainen kappale, b) tämän vuoden paras kotimainen kappale.
3. Älä ota mitään hipsteröinti-stressiä edellisestä tehtävästä.
4. Kerro kuitenkin ne suosikkibiisisi.
5. Odota kihelmöivän jännittävää arvontaa (ensi viikon maanantaina 18. heinäkuuta). Arvonnassa ovat mukana kaikki edelliset ehdot täyttävät henkilöt.



That's it!

Tällä kertaa luvassa on myös hämmentäviä lohdutuspalkintoja, joiden laadusta ja määrästä Antti ei mene mihinkään takuuseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...