-->

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Tiger Waves - FireworksNyt kun on vielä heinäkuu, niin eikös olekin hyvä hetki tuntemattomalle psykedeelistä summerwavepoppia esittävälle yhtyeelle?

Tiger Waves on perustettu tänä keväänä. Kokoonpanoon kuuluu kaksi jäsentä, James Marshall ja Reid Comstock. Parivaljakko löysi yhteisen sävelen nykyajan hengen mukaisesti, internetin välityksellä. Toinen asui/asuu Austinissa Texasissa, toinen Chicagossa. Kaverukset alkoivat lähetellä keskeneräisiä mp3:sia, biittejä, soundeja ja muita äänenpalasia toisilleen ja pikku hiljaa kasata biisejä ja/tai äänikollaaseja yhteen. Metodilla syntyi Tiger Wavesin ensimmäinen albumi, Only Good Bands Have Animal Names, joka julkaistiin noin kuukausi sitten.

Marshall ja Comstock ovat työstäneet samaan hengenvetoon myös uutta julkaisua God Bless America The Beautiful, jonka on määrä ilmestyä 1. lokakuuta. Sen avausbiisi Fireworks toimii helppona beachboysmaisena johdatuksena kaksikon musiikkiin. Kaikki yhtyeen julkaisut ovat kuunneltavissa ja ladattavissa Bandcampissa ja Soundcloudissa.

Minä tykkään.

New Songs by Tiger Waves

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...