-->

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Astrid Swan - Shady Lane (Pavement cover)



Soliti julkaisi juuri Soundcloudissa toisen maistiaisen Astrid Swanin Pavement-covereita sisältävältä albumilta Hits (Pavement For Girls). Shady Lanen tulkinta osuu maaliinsa.

Kuten edellisen Box Elderinkin kohdalla, biisi on sovitettu uuteen uskoon, muttei kuitenkaan väännetty luonnottomaan tai tunnistamattomaan muotoon. Levy-yhtiön tiedotteeseen kirjoitettu lause Astrid Swan tackles the song in more electronic fashion, 80′s drums mix with Prince style synths and a Disney swirl on aika kivasti aseteltu.

Sävellyksenä ja sanoituksena Shady Lane on (eh, tietysti) oivaltava, osuva, hauska ja yllättävä. Tai okei, sävellyksenä se on pavementmainen popkaunokki, mutta sanoituksena erityisen upea. Kirjoitettuna Oh my God, oh my God, oh my God, oh my God, Oh my God, oh your God, oh his God, oh her God, It's everybody's God, it's everybody's God, it's everybody's God, it's everybody's God / The world's collide but all that we want is a Shady Lane ei välttämättä vaikuta maailman nerokkaimmalta, mutta laulettuna vaikuttaa.

Alkuperäisen voi kuunnella esimerkiksi tästä: Pavement - Shady Lane

Astrid Swan - Shady Lane by Soliti

Hits (Pavement For Girls) ilmestyy 17. elokuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...