-->

tiistai 19. heinäkuuta 2011

M83 - Midnight City (new song)



Helkkarin telkkarit erinäisten asioiden kanssa. Niin kuin vaikka M83:n uuden biisin. Se on epic ja upeasoundinen, joskaan ei niin henkeäsalpaava kuin Hurry Up, We’re Dreaming -albumin teaseri muutama viikko sitten. Biisin voi ladata emailia vastaan M83:n nettisivuilta. Biisin koukuttava syna kuulostaa muuten vähän Crystal Castlesin (feat. Rober Smith) Not in Loven vastaavalta. Tai okei, huonoista kajareista kuulosti, kuulokkeilta ei niin paljon.

Näyttäisi myös siltä, että saksofoni on vuoden 2011 muotisoitin. Shine 2009, The Rapture, The Destroyer, M83. Niinku että you do the math. Tuomo Ruutukin kävi soittamassa kyseistä vempelettä polttareidensa kunniaksi Popedan Tammerfestin keikalla. Jos siis olet juuri nauhoittamassa biisiä, sinkkua, ep:tä tai jopa albumia, niin puhelinsoitto osaavalle fonistille ja sassiin.

Lisäksi on pakko lykätä eiliselle luvattua arvontaa vielä päivällä, koska en mitenkään ehdi nyt videoida mitään. Ja haluan kuvata arvonnan, en vain ilmoittaa listaa voittajista. Viime viikko meni niin pitkälti työkiireissä, että nyt on aika hoitaa perheasioita, olla tyttären kanssa, kutitella vaimoa jne. vastapainoksi. Ja kun päivän perusaskareet on tehty, ei ole aikaa muuhun kuin lyhyeen kirjoitteluun. Niin että arvonta pidetään huomenna. I hope.

Mutta siis onhan tämä biisi kova. Ei ehkä vuoden top5:ssa, mutta muuten oikein hieno. Odotukset albumia kohtaan ovat (jälleen kerran) korkealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...