-->

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Black Lips - New Direction (video)



Turhan kauan piti Antinkin tajuntaan takoa, että kuuntele nyt Antti hyvä Black Lipsiä, että se on aivan sairaan ihastuttava summerpunkish-feelgood-love-ev'rybody-band. Yhtye vieraili juuri Nosturissa, Tomi postasi raportin keikasta Echoesiin, Anna kirjoitti oman kehuloginsa Birds Ate her Face -blogiinsa, ja Antti päätti viimein tutustua. Ja banga-banga-banga-boom vaan itsellenne kuin onkin hienoa paukuttelua!

Edellinen pitää siis ihan paikkansa. En ollut tietoisesti kuunnellut yhtään biisiä Black Lipsiltä. Tai ehkä yhden. Tai ehkä kaksi. Mutta huolimattomasti, ehkä taustalla osana jotain soittolistaa tai hutiloiden suoritettua biisisurffailua [Antin Registered Trademark]. Omalla tavallaan vähän hölmöä, mutta toisella tavalla hyvin sympaattista ja inhimillistä. Vähän niin kuin jos ei olisi kuunnellut Girlsia tai Panda Bearia tai Ariel Pinkia tai Sleigh Bellsia tai jotain muuta orkesteria, jonka nimeltä on mahdoton välttyä, jos indiehkö puoli musiikista kiinnostaa.

Point being, tunnettuihin bändeihin tutustumattomuudessa ei ole mitään vikaa. Ei ollenkaan. Päin vastoin on hieno viimein itsekin innostua orkesterista, joka on kuulunut muiden harrastajien repertuaariin jo pidemmän aikaa.

Black Lips julkaisi juuri uuden videon biisiinsä New Direction. Siinä hassutellaan green screenin edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...