-->

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

The Drums - Money (new song)



The Drumsin uusi biisi Money oli eilen illalla ensisoitossa Zane Lowen ohjelmassa BBC Radio One:lla. Ensipyöräytyksen jälkeen biisi julkaistiin Soundcloudissa. Se kuulostaa hyvin vahvasti The Drumsilta.

[Historiikki] Brooklynistä kotoisin oleva (nykyään) kolmikko (livenä viisikko) pääsi (tai joutui) puolitoista vuotta (tai vähän yli) sitten massiivisen hypeaallon harjalle, kun monet isot (tai keskisuuret) musiikkimediat povasivat bändistä seuraavaa isoa (tai edes kohtuullista) juttua. BBC Sound of 2010, NME Top Tips for the Year 2010, Clash Magazine's Tips for 2010, Pitchfork Readers' Poll Best Hope for 2010 jne.

Yhtyeen vuosi sitten ilmestynyt debyytti The Drums sai (syystäkin) hyvät arviot, ja sekä medioiden että blogien edustajat pystyivät (kerrankin) huokaisemaan helpotuksesta oltuaan hehkutuksessaan oikeilla (tai lähes oikeilla) jäljillä. Best Friend, Me and the Moon, Let's Go Surfing jne. todistivat toimivansa erinomaisesti (tai suht ok hyvin) niin indiediskoissa kuin kotioloissakin.

Elokuussa bändi esiintyi Flowssa hurmioituneelle (tai innoissaan olevalle) yleisölle. Syyskuussa kitaristi Adam Kessler jätti orkesterin (tai pakotettiin jättämään). Loppuvuodesta 2010 ja alkuvuodesta 2011 ei tapahtunut oikein mitään. Toukokuussa The Drums julkisti livekokoonpanonsa laadun ja joku aika sitten kakkosalbuminsa nimen. Portamento ilmestyy 12. syyskuuta.[/Historiikki]

Money on kivasti tikuttava indiepopbiisi, mutta ei kuolematon. Kertsin falsettiväite I want to buy you something, but I don't have any money on sympaattisesti laitettu, ja kielisi esimerkiksi siitä, että orkesterin pojat ovat jo tuhlanneet kaikki rahansa itseensä, lähinnä koksuun, kenkiin, paitoihin ja parturikuluihin.

Odotan The Drumsin kakkoslevyä innostuksensekaisella mielenkiinnolla.

The Drums - Money by WorkItMedia

2 kommenttia:

  1. French Filmsiä verrataan The Drumsiin niin paljon, että nyt on kyllä pakko sanoa, että Convict oli monta astetta vakuuttavampi biisi kuin tämä Money. Todella unohdettava veisu.

    VastaaPoista
  2. Joo nyt kun jonkin verran oon kuunnellut tätä, niin ei se oikein miksikään muutu. On tuo koukku aika tarttuva silti = jää päähän soimaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...