-->

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Washed Out - Wicked Game (Chris Isaak cover)



No jopas vainen. En olisi ikinä uskonut, että Wicked Gamesta voi vielä tehdä sykähdyttävän version. Washed Outin hyvyys lienee tunnettua, mutta on tämä silti vähän yllättävää. Varsinkin, kun biisi on livenä äänitetty. Ernest Greene ja kumppanit vierailivat taannoin satelliittiradio Sirius XMU:n studiossa esiintymässä. Chris Isaakin standardi kuului settiin, mutta muista esitetyistä biiseistä en tiedä mitään.

Kaikki aikaisemmin kirjoittamani sanat covereista, niiden automaattisesta viraalipotentiaalista, laskelmoitavuuden tunteen aiheuttavasta luonteesta ja pätevien tulkintojen ja tarkoitusperien arvailun vaikeudesta pitävä yhä paikkansa.

Näiden kanssa on kai aina pakko mennä 100% fiilispohjalta. Meaning, jos kuulostaa hyvältä niin fine. Ja jos ei kuulosta niin fine.

Washed Outin Wicked Game kuulostaa hyvältä.

Washed Out - Wicked Game by stopshakehoneygo

2 kommenttia:

  1. Jostain syystä oli todella kovat odotukset tätä kohtaan. Piti oikein hakea paremmat kuulokkeet. Mutta ei säväyttänyt. Niin paljon kuin biisistä tykkään, ja niin paljon kuin Washed Outista tykkään, niin olihan tämä niin läpiluenta kuin voi olla.

    VastaaPoista
  2. Kokeile seuraavia ingredienttejä:

    1) Yksi kappale vaimoja tai vastaavia elämänkumppaneita
    2) Pönikkä punaviiniä & jotain rentoa syötävää, esimerkiksi pitsaa
    3) Lauantai-ilta
    4) Huoneessaan nukkuva lapsi
    5) Kevyttä keskustelua joko ei ollenkaan tärkeistä tai paljonkin tärkeistä asioista
    6) MacBookin kajarit

    Näillä lähtee hyvin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...