-->

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Astrid Swan - Box Elder (Pavement cover)Nick Trianin uusi indiemerkki Soliti näyttäisi laittaneen heti täyden pöhinän päälle. Eilen aamupäivällä Triani kertoi uudesta levy-yhtiöstään ja sen hienoakin paremmasta rosterista (Big Wave Riders, Black Twig, Cats On Fire, The New Tigers ja Astrid Swan), ja juuri äsken postiin tipahti (vähän) lisää tietoa Solinan ensimmäisestä julkaisusta, Astrid Swanin Pavement-covereita sisältävästä albumista. Ja mikä hyvintä, ensimmäinen maistiainen levyltä.

Astrid Swan returns with her latest album Hits (Pavement For Girls) on the 17th August 2011 through Soliti. Performed, recorded and mixed by Astrid, it's a completely solo affair. "It’s an album entirely made of Pavement covers as interpreted by me and only me."

Swanin versio Box Elderistä kuulostaa rauhallisesti groovailevassa poljennossaan oikein hyvältä, mikä tietää hyvää paitsi itse levyä silmällä pitäen, myös koko levy-yhtiötä ajatellen. Suomessa on toki muitakin loistavia indiemerkkejä, mutta Trianin musiikilliselle näkemykselle ja osaamiselle on ehdottomasti tarvetta, niin musiikin tekijänä, soittajana, tuottajana kuin julkaisijanakin.

Pavementin alkuperäisen Box Elderin voi kuunnella tästä.

Astrid Swan- Box Elder by Soliti

Solitista lisää Facebookissa, Twitterissä, Tumblrissa ja yhtiön nettisivuilla.

2 kommenttia:

  1. Astrid Swanin Pavement-coverlevy? Sounds like kaupallinen itsemurha, ainakin Suomen musiikki-ilmastossa. Mahtavaa ettei Triani välitä.

    VastaaPoista
  2. Toki tässä lienee kysymys välityön oloisesta julkaisusta. Ei siis laadun suhteen, vaan ajatuksen tasolla. Ja kai tuo voisi jonkin määrän myydäkin, vaikka en uskokaan, että sillä tavoitellaan top40-sijoja.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...