-->

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Atlas Genius - Trojans


Jopas on aurinkoisen tarttuva popkappale. Juuri sellainen, jollaisista olen nauttinut viimeisten parin kuukauden aikana hyvin paljon. Trojansiin pääsee heti sisään, ja varsinkin siinä kohdassa sydän sykähtää, kun kappaleen hieno ja jopa aika omaperäinen kitarariffi potkaisee sisään. Viimeistään tokassa kertsissä voi jo hyräillä mukana.

Nelihenkinen Atlas Genius on kotoisin Australiasta, Adelaidesta. Yhtye ei ole vielä julkaissut mitään muuta, ja Facebookissakin on vain 84 tykkääjää. Tai...okeii...click...nyt 85, kun itse liityin joukkoon. Orkesterin levymerkki on Frogs Head Records, josta en ole koskaan kuullutkaan.

Vaikutteikseen bändi on listannut seuraavat: Phoenix, Oh Mercy, Hungry Kids of Hungary, Two Door Cinema Club, Rage Againt the Machine ja The Wombats, joista ainakaan Rage Against the Machinea en ymmärrä ollenkaan, mutta mikäs siinä. Koska eivät nuo välttämättä vaikutteita olekaan, vaan tykkäyksiä. Niin että joo. Kyllä minäkin pidän sipseistä, mutta eivät ne suoranaisesti vaikuta siihen, miten kirjoitan.

Atlas Geniuksesta ei ole vielä suuresti infoa saatavilla, mutta ehkä yhtyeen nettisivuille ilmestyy, ainakin jossain vaiheessa.

Atlas Genius - Trojans by Pretty Much Amazing

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...