-->

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Coma Cinema - Her Sinking Sun (Foxes In Fiction remix)Olen kirjoittanut Coma Cinemasta pariinkin otteeseen tänä vuonna. Maaliskuussa huomioni kiinnittyi kuolemalla kyllästettyyn Blue Suicide -biisin videoon, ja muutama viikko sitten kuuntelin sanoituksiltaan epäilyttävää Abandoned Lands ep:tä, josta pidin paljonkin.

Kun Blues Suicide -albumi oli aikanaan itselläni soitossa, taisin ohittaa yksittäiset biisit turhan kevytkenkäisesti ja kuunnella levyä taustalla ja keskittymättä. Tajusin sen vasta nyt, kun Altered Zones postasi remixin biisistä Her Sinking Sun ja kutsui sitä levyn strand-out trackiksi. Aloin miettiä, että hetkinen...mikäs biisi tämä nyt olikaan.

Niin että kannattaisi ehkä omassa musiikkiharrastuksessaankin ainakin yrittää palata siihen aikaan, jolloin albumin hankkiminen oli tapaus ja yksittäisten musiikkiyksiköiden (biisi, single, ep, albumi jne.) arvo suurempi. Tulisi keskityttyä, syvennyttyä ja löydettyä asioita joita ei muuten löytäisi. Ehkä.

Coma Cineman Mat Cothran on siinä mielessä netti- ja indieajan lapsi, että hän julkaisee musiikkiaan ilmaiseksi netissä. Sekä Blues Suicide -albumin että edellä mainitun ep:n voi ladata itselleen yhtyeen nettisivuilta. Albumi on tosin julkaistu myös fyysisessä muodossa.

Foxes in Fiction remix on muuten parempi kuin alkuperäinen biisi.

Coma Cinema - Her Sinking Sun (Foxes In Fixes remix) by stopshakehoneygo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...