-->

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Broken Social Scene - Sweetest Kill (nsfw)Montako kertaa olen kirjoittanut nykyisestä nettiajasta, jolloin iso osa bändeistä tähtää musiikkivideoillaan ennemminkin uutissivuille, blogirakkauteen ja sosiaalisen median linkkihiteiksi kuin videoita esittäville tv-kanaville tai edes musiikin erikoisohjelmiin? Aika monta. Hyvä tai edes mielenkiintoinen video voi olla bändille erinomainen käyntikortti tai mainos, keino luoda imagoa, viitata vaikutteisiin, tunnustaa väriä jne. Jos netti onkin muuttanut (joidenkin mielestä tuhonnut) vanhakantaisen musiikkibisneksen, videoiden suhteen bändeillä ei ole ikinä mennyt näin hyvin.

Meaning, kunhan ei turhaan paisuta budjettia, musiikkivideoita kannattaa tehdä, ja niiden ideointiin kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa.

Broken Social Scene julkaisi muutaman päivä sitten nsfw-videon kappaleeseen Sweetest Kill. Siinä miehen ja naisen romanttinen kanssakäyminen kääntyy joksikin aivan muuksi. Bändi twittasi perjantaina näin. The original idea for the SWEETEST KILL video was two dogs serving ice cream to the elderly but we took another direction. Heh. Shokkiarvon hakeminen alkaa olla hyvinkin one of the oldest tricks in the book, mutta kylläpä tätäkin mieluummin katsoo kuin vaikkapa... jotain... hmm... huonompaa ja mielenkiinnottomampaa.

Jos tappaminen, veri, kirveen heilutus, sahaaminen, raajojen paloittelu ja muu vastaava murder & mayhem on mielestäsi ällöttävää, video kannattaa ehkä jättää väliin. Biisin suosittelen silti kuuntelemaan.

2 kommenttia:

  1. Huomasin just että myös Dirty Beachesin uus video Speedway King on NSFW ja ajattelin heti sua :)

    VastaaPoista
  2. heheeee! Aina kun jossain vilahtaa verta tai paljasta pintaa, Antti on paikalla.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...