-->

tiistai 7. kesäkuuta 2011

WU LYF - DirtVähän on mixed feelings. Olen aina ollut suhtautumiseltani varautunut siihen, kun joko leikitään jotain tosi rajua tai yritetään oikeasti olla. Tai mistä minä tiedän, jos oikeasti ollaan. Ja toisaalta taas jos lopputulos on hyvä ja materiaali kauttaaltaan laadukasta, vaikea se on korvia sulkea. Varsinkin, kun aina on olemassa se mahdollisuus, että bändi/kollektiivi pitää itseään 100% tuotteena/taiteellisena kokeiluna, vähän niin kuin elokuvaa, kirjaa tai näytelmää.

Aikaisemmin mietin samoja asioita Meke Meneten kanssa. Lonely Sexy Death oli uhkaavine kiljumisineen loistava biisi, mutta jotenkin tämä World Unite - Lucifer Youth Foundation -yhteys tuntuu vieraalta.

Established in 1998, The Lucifer Youth Foundation is a non-for-profit organization anchored to the concrete truths of unconditioned youth. The LYF encompases a selection of disciplines including petty crime, détourned design, dolla talk, busting heads, cutting film, scripting-ill literature and playing heavy (pop).

The LYF initially existed as 4 kids calling out heavy WU longings for a place to call home, but now exists as a fluxus body of some 500 like mind kid believers. Together our voices grow bold; grow to question what we been told, Callin’ for the true note.


Niin kuin että aika polarisoidusti mennään. 1) Tosi hauskaa ja tosi hienoa, 2) Tosi hauskaa, mutta tosi väsynyttä, 3) Tosi epäilyttävää, mutta tosi hienoa 4) Tosi epäilyttävää ja tosi väsynytttä. Nelikenttä, Stopshakehoneygon kulmakivi ja peruskallio. Ja lisäksi mainittakoon, että tuo 500 like mind kid believers tarkoittaa käytännössä levyn ja lipun tilanneita henkilöitä, jotka samalla on vähän niin kuin liitetty mukaan kollektiiviin. U know.

Mutta jos kaiken edellä mainitun unohtaa, Dirt on aika saatanan hyvä biisi.Asiasta kiinnostuneille, World Unite/Lucifer Youth Foundationista lisää osoitteessa luciferyouthfoundation.org.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...