-->

torstai 16. kesäkuuta 2011

Epilä - Pakko tehdä väärinPiti muutaman kerran oikein ajatuksen kanssa kuunnella Epilän uusi biisi Pakko tehdä väärin, koska se ei soundillisesti kuulu niihin lajityyppeihin, joita nykyään pääosin harrastan. Heavy-menneisyyden lisäksi minulla on tosin myös suomirock-menneisyys, joten oikealle taajuudelle virittäytymiseen ei kulunut aikaa kuin noin puolitoista kuuntelua.

Ja hyvä niin. Epilän comeback-biisi on komeaa kuultavaa, niin sävellyksen, sovituksen, kitaroinnin kuin laulunkin osalta. Modernin suomirockin iankaikkinen kompastuskivi, sanoitus, on sekin kohdallaan.

Kovin harvat nykyään arvostetulukykään mainostaa / (Tehdä väärin, pakko tehdä väärin, tehdä väärin, pakko tehdä väärin) / Kovin harvoin nykyään selkärankaa kysytään missään / (Jätä se narikkaan, tuu sisään vaan, sua odotetaan, tee väärin)

Virallisesti Pakko tehdä väärin julkaistaan singlenä 22. kesäkuuta. Kokonaisesta albumista en tiedä. Toivottavasti Epilän biisit soivat radiossa ja levyt myyvät, koska genressään tämä on erinomaisesta musiikkia.

Epilä: Pakko tehdä väärin by Exogenic Music Group

Biisiin on tehty videokin. Sen voi katsoa Vimeossa.(Bändille ja/tai Exogenic Music Groupille muuten toiveeksi, että rendaisitte videon uudestaan paremmalla äänenlaadulla. Nyt sen soundi on aika karu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...