-->

torstai 2. kesäkuuta 2011

Mainstream for 15 minutes!


Niin, Stopshakehoneygohan on pääosin indieblogi, mutta ei siksi, että minä pitäisin 100% indiestä, alternativesta tai muusta sen tapaisesta musiikista. Pidän kyllä eniten, mutta ymmärrän myös muita maaliinpääsytapoja. Olen ollut ala- ja vähän yläasteikäisenäkin heavydiggari, ysiluokalla intohimoistakin himoisempi CMX-fani ja lukiossa hc-punkfiili, joskaan en koskaan punkki tai punkkari. Pidän yhtälailla Kemiallisten ystävien äänellisistä kokeiluista kuin Oasiksen suurimmista hiteistä. Heilutan mielelläni nyrkkiä ilmaan Kissin ja Twisted Sisterin keikoilla.

Meaning, yleensä en katso tarpeelliseksi postata tai kommentoida sellaisia biisejä tai videoita, jotka kuitenkin osuvat ennemmin tai myöhemmin ihmisten silmiin, lähinnä maailman-, Euroopan- tai Suomenlaajuisten musiikkikanavien kautta. Tai toisaalta en myöskään nosta esiin sinänsä hyviä biisejä sinänsä hyviltä artisteilta, koska muuten blogi saattasi kadottaa identiteettinsä. Tai jargoniksi positionsa.

Nyt vain sattui silmiin osumaan videoita, jotka joko puhuttavat ihmisiä, ovat hyviä tai muuten vain vaikuttava linkattavilta. Tai upotettavilta.

Robyn - Call Your Girlfriend
Jotenkin luulin, että tähän biisiin olisi jo video tehty. Call Your Girlfriend on Body Talk -albumin tarttuvimpia kappaleita, 10/10 popralli, jonka toivoisi olevan saatanan suosittu kaikkien discoilijoiden keskuudessa. Videossa Robyn tanssii ja valot vilkkuvat.


Eddie Vedder - Can't Keep
Vedderin äidin poika on tarttunut ukuleleen ja muuttunut imagoltaan & ulkonäöltään aika darn lähelle Mickey Rourkea. Komeaa lauluääntään hän ei ole kadottanut. Videossa on paettu kauas pois kaupungin melskeestä.


Rihanna - Man Down
Tämä on se hetki, kun ihmiset pääsevät pelaamaan kaksinaismoralisti-korttinsa. Rihanna saa kuiskutella ja voihkia seksuaalisia tuhmuuksiaan joka ainoan länsimaisen maan primetimessa, mutta kun tyttö sattuu ampumaan videollaan miehen, ollaan koko video tai ainakin osa siitä kieltämässä. Samaan aikaan toisten kanavien poliisisarjoissa kiduttajaraiskaajat saavat pyöritellä mielipuolisia silmiään, että hehheh Rihanna, meillä on paljon parempi jobi kuin sulla. Biisin suhteen kannattaa ehkä unohtaa video ja Rihanna, ja vain kuunnella. Man Down ei ole ollenkaan hassumpi tapaus.


Foo Fighters - Walk
Foo Fighters on hieno bändi, ja vaikka yhtyeen hauskat videot ovatkin menettäneet paljoudessaan hieman tehoaan, ainakin itseäni Walk ja sen Rankka päivä -toisinta jaksaa naurattaa. Varsinkin tapahtumat golfkentällä. Jos videon loppuratkaisu ei naurata, kannattaa tarkastuttaa huumorihermoratojensa toiminta. Ja biisihän on niin kova, ettei kovin moni ikinä tee yhtä kovaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...