-->

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

CSS - Hits Me Like a Rock (feat. Bobby Gillespie)


Jos olisi kesä, olisi lämmin ja ihmisten känniset lipsahdukset helpossa. Ja seuraavan vuoden alussa syntyisi paljon vauvoja. Osa haluttuja, mutta osa sellaisia, että voi jehna, olikohan tämä nyt kaikkein paras ratkaisu tähän vaiheeseen, kun naimisissakin ollaan muttei toistemme kanssa.

Hukkumakuolot ja ihosyöpä lisääntyisivät. Nuoret aivottomat hurjapäät kaasuttaisivat viritetyillä autoillaan kohti kuolemaansa lämpimien kesäöiden huumassa. Vanhukset läkähtyisivät huonosti ilmastoituihin kerrostaloasuntoihinsa. Kuumiin autoihin jätetyt koirat kärsisivät. Viilennyksellä varustetun ilmalämpöpumpun hankkineet kansalaiset pettyisivät, kun odotettu pienempi sähkönkulutus kääntyisikin kasvuksi uuden vempeleen tuutatessa täböillä kylmää ilmaa asuntoon. Paarmat purisivat herkkähipiäisten ihmisten paljaita & herkkiä hipiöitä.

Että ihan hyvä tämä jatkuva epävakaus ja huoli vesisateista ja kylmistä päivistä ja koko kansakunnan lävistävästä epätietoisuudesta sen suhteen, saapuvatko viime kesän helteisiin verrattavat lämpivät viikot tänä vuonna ollenkaan. Varsinkin, kun vastapainona on kesäbiisejä, joista osa on niin hyviä, ettei aurinkoa edes kaipaa.

Kesä elää muistoissamme. Siellä muistelemme kesää. Kahvipöytäkeskusteluissa mainitsemme helteen, auringon ja seksikkäät pikku kesävaatteet. Taustalla soitamme CSS:n uutta biisiä Hits Me Like a Rock ja mietimme, mitä helvettiä on tapahtunut Bobby Gillespien naamalle.

Cansei de Ser Sexy - Hits Me Like a Rock by douug

3 kommenttia:

  1. Jäi itseltä postaamatta, aika pökkelö tsipale mun mielestä. Toisaalta CSS on ihan samantekevä bändi ollu mulle :D

    VastaaPoista
  2. No köpö köpö, kun jotain vaalenapunaista juomaa lasiin ja tyttöjä ympärille ja hula hula ja taskut täynnä rahaa ja loma ja huolet tiessään ja SUMMER IS CRAZY HOT HOT HOT!

    VastaaPoista
  3. HAHA, melkoinen vakuuttelu. Ehkä mä sit tosiaan kuuntelen tämän kappaleen vielä kerran :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...