-->

lauantai 25. kesäkuuta 2011

Southern Shores - Night Is Young


No voi elämän kesä. Tähän on tultu. Olin ajatellut, että voisi olla joskus kiva mennä niin sanotulle all inclusive hemmottelulomalle. Niin kuin esimerkiksi Barbadokselle. Tai johonkin vastaavaan paikkaan.

En ole koskaan ollut Barbadoksella. Enkä vastaavassa paikassa. Vuonna 1986 olimme perheen kanssa Mallorcalla, Alcudiassa. Se oli elämäni ensimmäinen etelänmatka. Muistan samaan aikaan pelatut jalkapallon MM-kisat ja sen, kuinka Espanja jälleen kerran putosi, vaikka joukkueessa pelasi sankarini Emilio Butragueno. Espanja teurasti Tanskan neljällä Butraguenon maalilla pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, mutta hävisi Belgialle rankkareilla neljännesvälierissä. Mallorcan kantaväestö (jos Alcudiassa sellaista asui) oli musertunut. Itse olin ihan että whatevs, milloin pääsee vesiliukumäkeen.

Jotenkin olisi kiva päästä samanlaiseen mielentilaan. Että ei mitään elämyksiä tai seikkailuja tai kulttuurielämyksiä tai indiekeikkoja tai huippuravintoloita tai berliiniläiskommuuneita tai muita kaupunkilaismatkaajien perusjuttuja. Viikko pötköttelyä jossain turkoosinvihreänkellertävässä maisemassa ja sitten taas takaisin kulttuurisia sisältöjä kuluttamaan.

Would be nice. Ehkä.

Southern Shores - 04 Night Is Young by CASCINE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...