-->

lauantai 11. kesäkuuta 2011

The Rapture - How Deep Is Your Love?

update. Tässä studiolaatuinen versio biisistä. Kova on.The Rapturen dybyyttialbumi (mielestäni Mirror on ep) Echoes on yksi tämän vuosituhannen hienoimmista levyistä, laadultaan samalla viivalla kuin esimerkiksi Kid A, Is This It, Discovery, Antics tai Merriweather Post Pavilion. Vuonna 2003 Echoesin dancepunk kuulosti uudelta ja tuoreelta, mutta levy on myös kestänyt aikaa. House of Jealous Lovers, Echoes ja SisterSaviour kuulostavat yhä aivan tajuttoman kovilta vedoilta, joita juuri kukaan ei samassa genressä ole onnistunut ylittämään. Tai sanotaan nyt kukaan, koska mieleen ei tule ketään.

Echoesin ylivertaisuuteen nähden The Rapturen kakkosalbumi Pieces of the People We Love oli latistus. Yhtye oli näyttänyt menettäneen sen hysteerisen energian, joka oli nostanut bändin biisit tunnelmaltaan ensin kattoon ja lopulta sen läpi. Kakkoslevy oli sivistyneempi, tuotetumpi ja tietyssä mielessä tyylikkäämpi kuin ensimmäinen albumi, mutta jotain tärkeää Rapturen ilmaisusta oli kadonnut. Lisäksi Pieces of the People We Loven biisimateriaali oli huomattavasti heikompaa kuin debyytillä.

Eilen bändi julkaisi mielenkiintoisen kuvataan-videokameralla-huonetta-jossa-soitetaan-vinyyliltä-uusi-biisi -henkisen videon kappaleesta How Deep Is Your Love?. Nyt näyttäisi taas lähtevän. Ja oikein hienosti näyttäisikin.The Rapturen kolmas albumi In The Grace of Your Love ilmestyy 5. syyskuuta. DFA julkaisee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...