-->

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Yuck - Shook Down (nsfw video)



Voi tätä nuorten ylitsevuotavaa intoa tehdä lapsilta kiellettyjä asioita. Videoissa paukutetaan nakupelleilyä kuukaudesta toiseen niin, että oikein sydäntä lämmittää. Eikä edes mitään kaunista nakupelleilyä, vaan oikeiden ihmisten oikeita naughty partseja.

Ei sinänsä yllätä, että asialla on Yuck, joka on aikaisemmin videoinut seksuaalisen kauhupainajaisen ja melkein kielletyn teinihippeilyn, vieläpä aika tyylikkäästi. Shook Downin videossa kuvaruutu on pilkottu osiin ja koottu uudelleen niin, että eri ihmisten paljaat pinnat näkyvät osin yhtä aikaa. Omalla tavallaan jopa aika taiteellista.

Yuck on yksi ysärialtsuretrosemibuumin hienoimmista orkestereista, ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen tapaus, mikäli tutustuminen on vielä tekemättä. Yhtyeen debyyttialbumi Yuck on kuunneltavissa Spotifyssa ja puoliksi Soundcloudissa (videon alla). Tarjolla on rennosti soitettua, säröillä kuorrutettua altsuilua, joka nousee keskiarvoa hienommaksi muun muassa biisimateriaalinsa ja kumartelemattoman itsevarmuutensa ansiosta.



Yuck singles by Yuck

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...