-->

perjantai 9. syyskuuta 2011

Poplife! Tavastia! Tonight!


Muistan ne ajat, jolloin rilluttelin harva se päivä kaupungin yössä. Ensin niin, että aamulla mietittiin, lähdetäänkö kotiin vai baariin, sittemmin niin, että sunnuntaisin puheenaiheena oli, mihinkä se toinen auto jätettiinkään perjantai-iltana ja se toinen lauantai-iltana ja onko meidän pakko lähteä niitä nyt hakemaan, ja jos on, niin mennäänkö bussilla vai taksilla hakemaan ja kumpi auto ensin, vai oliko se niin, että se toinen onkin siellä parkkihallissa, ja jos on, niin jätetään se sinne ja haetaan vasta maanantaina.

Hurjat rillutteluaktiviteettimme hiljenivät pikku hiljaa jo muutama vuosi sitten, kun vaimon kanssa huomasimme, että kavereita on paljon helpompi ja halvempi tavata heidän kodeissaan kuin joissain epämääräisissä juottoloissa. Tilanteeseen vaikutti paitsi kaveripiirimme asteittainen vakiintuminen, myös se, ettei isokaan osa ystävistämme pidä samasta musiikista kuin me.

Tampereella on ollut tarjolla Hang the DJ:n ja muutamien muiden loistavien levynpyörittäjien ansiosta oivallista indie-henkistä musiikkia vuosikaudet, mutta Helsingissä vaikuttavat kaverini ovat kertoneet, ettei tilanne pääkaupunkiseudulla ole aina ollut yhtä valoisa.

Tästä illasta alkaen Helsingin musiikkitarjonta paranee. Lauri jo muutama päivä sitten kirjoittikin Tavastialla alkavasta Poplife-klubista. Kyseessä on poppia, rockia ja indietä ripaukseen tanssimusiikkia yhdistelevä viikottainen perjaintai-klubi. Poplifen isäntä on Erkko, joka on soittanut viitisentoista vuotta levyjä ja toiminut sekä indien että tanssimusiikin parissa. Hänet saattaa tietää myös Misf*ts- ja Tavastian Lauantaidisko -klubeista. Vuoroviikoin Erkon kanssa levyjä soittavat korkean profiilin vierailijat.

Olisimme mielellämme vaimoni kanssa paikalla klubin avajaisissa, mutta koska asumme Pirkkalassa, hoitelemme 11-kuukautista tytärtämme, remontoimme huomenna kaverin kotia ja kokoamme sunnuntaina Ikean kaappeja omassa kodissamme, meillä on muuta puuhaa varattuna.

Emme pääse mukaan ilonpitoon, mutta jos sinä olet nuori tai kaunis tai vapaa tai elämää täynnä tai muuten available.... PARTY WHILE YOU CAN, PARTY FOR YOUR LIFE!Poplife, Tavastia:
9.9.2011 PopLife-avajaiset: Särmä, Erkko, Harvest, Marko Makelove & Johannes Kostaja
16.9.2011 Erkko, Mini
23.9.2011 DJ Anonymous (Lifesaver/Top Billin), Erkko
30.9.2011 Erkko, Johannes Kostaja
7.10.2011 Lord Fatty, Erkko, Marko Makelove
14.10.2011 Erkko, Harvest
21.10.2011 Njassa (Radio Helsinki), Erkko
28.10.2011 Jori Hulkkonen, Erkko
4.11.2011 Erkko, Mini
11.11.2011 Håkan Tyg (Hell's Kitchen), Erkko, Harvest
18.11.2011 Erkko, Johannes Kostaja
25.11.2011 Antti H. (Hang The DJ), Erkko

PopLife - Tavastialla perjantaisin 9.9. alkaen. Klo 23.30-04.00. Liput alk. 6 €. Ikäraja K-22.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...