-->

maanantai 12. syyskuuta 2011

Justice - Helix


Hei nyt Justicen darlingit, että what's going on nyt hei? Että mitäs te nyt oikein meinaatte näiden uusien biisienne kanssa? Pitäisikö näissä olla joku linja vai ovatko ne ihan tarkoituksella kaikki kuin eri yhtyeiden tuotoksia? Niin kuin että mainosbiisi ja albumin nimibiisi ja joku kolmas biisi. Kaikki ihan erilaisia.

Tai joo, pitäisi varmaan kuunnella ne peräkkäin ja vasta sitten alkaa ihmetellä. Kuuntelen... Civilization... joo... banger.... video tajuttoman hieno... ehkä vähän jo palanut loppuun mutta silti upea... Audio, Video, Disco... ihan varmasti mainettaan parempi... slow grower jne... soundillisesti tosi paljon pienempi kuin tuo mainokseen tehty styge.... vähän hassua, että tämä päättää albumin eikä aloita sitä... Helix... lähtee vähän niin kuin Herbie Hancockin Rock It... mikä helvetin Billy Ocean nyt hei... itse asiassa aika röyhkeän tyylikäs... (onpas muuten tossa Oceanin videossa tykisti scifi meininki...) hienosti Justice osaa hehkuttaa ja kasvattaa beattiensa voimaa... soundi khyl hieno... ja loppu ihan ok... joo. Pakko tästä on pitää.

Niin että ei kai tässä sitten mitään. Pitää ihan oikeasti odottaa kokonaista albumia ja kuunnella sitä alusta loppuun ne tarvittavat kerrat, että voi sanoa, sopivatko nämä kappaleet samalle levylle vai eivät. On tässä sellaista hytinää, ettei mikään tähän mennessä kuultu ole jännitettä pystynyt tappamaan.

Audio, Video, Disco julkaistaan 25. lokakuuta.

Justice - Helix by EdBanger

2 kommenttia:

  1. http://soundcloud.com/edbanger-1/justice-helix

    VastaaPoista
  2. Thanks, always better to link to the original.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...