-->

maanantai 26. syyskuuta 2011

Yuck - Soothe Me (new song)


Yuck on yksi parhaista nykyään vaikuttavista, mutta 90-luvulta vaikutteensa hakevista altsuilijoista, niin livenä kuin levylläkin. Yhtyeen helmikuussa julkaistu ensimmäinen studioalbumi Yuck päätynee useallekin best of 2011 -listalle, samoin kuin levyn hienoimmat biisit, esimerkiksi Holing Out, Get Away tai Shook Down.

Niin kuin hyville levyille on tapana tehdä, myös Yuckin debyytistä julkaistaan Special Extended Deluxe Edition, joka pitää sisällään alkuperäistä hienomman pakkauksen, ylimääräisen cd:n ja kaikkiaan kuusi biisiä, jotka ovat teoriassa (ja mainospuheissa) uusia, mutta käytännössä b-puolia ja nettijulkaisuja.

Yhtyeen loistavuudesta kertoo jotain se, että nämä b-puolet eivät ole missään nimessä ylijäämä- tai täytemateriaalia, vaan hienosti sävellettyjä ja sanoitettuja kappaleita, jotka olisivat aika monella bändillä ainutlaatuisia tuotannon kulmakiviä. Esimerkiksi joitakin kuukausia sitten julkaistu superteenagefanclubmainen Milkshake tai juuri soundcloudattu lofisti kaikuileva Soothe Me.

So soothe me / don't use me / I'm not your oxygen.

Näin homma hoidetaan.

Soothe Me by Yuck

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...