-->

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Metallica & Lou Reed - The View (Preview)


Tässä on nyt preview, joka ei lupaa mitään helppoa. Ei ainakaan faneille. Eikä oikeastaan vihaajillekaan, ainakaan ajatteleville. Jotain tosi nihkeää ja pahantuulista saattaa olla tulossa.

Metallican ja Lou Reedin 31. lokakuuta julkaistava albumi Lulu on rakennettu saksalaisen 1900-luvun vaihteessa vaikuttaneen impressionistin Frank Wedekindin näytelmien pohjalta. Se on konseptialbumi, jonka teemana on seksi ja kuolema. Keskushenkilö Lulua halutaan, himoitaan, rakastetaan ja hyväksikäytetään. Hän kadottaa tunteensa, intohimonsa ja kai lopulta sielunsakin. Hän tapaa Jack the Ripperin. Albumin kannessa hänellä (tai häntä metaforisesti esittävällä mallinukella) ei ole käsiä ja hänen nimensä on kirjoitettu verellä. Kevyttä.

Albumi pitää sisällään kymmenen kappaletta, joista kolme kestää yli kymmenen minuuttia. Albumin päättävä Junior Dad on leppoisasti 19 minuuttia 28 sekuntia pitkä. Kaikkiaan eepos tarjoaa puolitoista tuntia kuunneltava. Niin että ehkä tämä puoliminuuttinen preview ei ihan vielä avaa koko levyä.

Aika hankala olo The Viewistä silti tulee.

2 kommenttia:

  1. ... Olipas se mielenkiintonen klippi. Mielenkiintoista - ei hyvällä eikä kuitenkaan pahallakaan. Herätti paljon kysymyksiä ja uteliaisuutta, että millaista tavaraa oikein on tulossa.

    VastaaPoista
  2. Täähän on siinäkin mielessä jännä levy, että osa odottaa sitä Lou Reedin takia, osa Metallican. Mulla on sellainen hytinä, että Metallica-fanit pettyvät enemmän, koska Lou-diggarit ovat tottuneen erilaisiin friikkauksiin ja yleiseen hankaluuteen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...