-->

torstai 1. syyskuuta 2011

French Films - Pretty In Decadence



Mikä lienee syksyn odotetuin kotimainen julkaisu? Regina? The New Tigers? Big Wave Riders? French Films? Joku muu?

Olin ajatellut spekuloida, voiko mikään mainituista yhtyeistä epäonnistua levynsä (tai ep:nsä) kanssa, mutta koska olen sattunut kuulemaan joko kokonaiset levyt tai tarpeeksi ison osan niiden biiseistä, niin hittojako tässä spekuloimaan. I promise you this. Syksy on täynnä upeita levyjä loistavilta kotimaisilta yhtyeiltä.

Big Wave Riders lunastaa eepeellään ne odotukset, jotka sille on kuluneiden kuukausien aika kasattu, ja ainoaksi kysymykseksi jää, olisiko bändiltä voinut ilmestyä jotain myös fyysisessä muodossa. The New Tigersin albumi on potentiaalia uhkuva debyytti orkesterilta, joka on juuri löytämässä omaa ääntään. Reginan soundinpäivitys on liikuttanut bändin ilmaisua juuri oikeaan suuntaan, ja albumin biisimateriaali on vahvempaa kuin koskaan. Ja French Films on nyt takonut pöytään sen verran kovan biisikolmikon, että Imaginary Futuren muiden kappaleiden pitäisi olla totaalisen epäonnistuneita, jotta levy ei nousisi vuoden parhaiden kotimaisten albumien joukkoon.

Ja vielä kun muistetaan taannoin ilmestynyt Astrid Swanin erinomaisen onnistunut Pavement-albumi ja tukku alkuvuodesta ilmestyneitä kotimaisia julkaisuja (esim. Delay Trees, Rubik, Siinai, Burning Hearts, Yournalist, 22-Pistepirkko) niin...boom. Suomi on hieno maa.

French Films 'Pretty In Decadence' (GAEA Records 2011) by Stupido-Shop Record Store

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...