-->

torstai 8. syyskuuta 2011

WU LYF - Go Tell Fire (Reprise)Juuri nyt WU LYF:lla on momentum puolellaan niin vahvasti, että Go Tell Fire to the Mountain -albumin ylijäämätunnelmoinnitkin ovat parempia kuin useimpien vastaavaa yrittävien bändien tekeleet. Go Tell Fire (Reprise) oli alun perin tarkoitettu lyhyeksi outroksi levyn päättävän Heavy Pop -biisin perään, mutta WU LYF poikaset eivät saaneet sitä itseään tyydyttävään tilaan, ja kappale jätettiin kokonaan pois. Bändi julkaisi biisin eilen nettisivuillaan itselleen ominaisella saatetekstillä.

++this cut was always meant to end Go tell fire to the mountain, trail in after heavy pop fades. But we couldn’t figure it right; took 10 months of perspective to conclude, Elle rearranged and recorded it last night after repeatedly taking fists to the face, moments of clarity, gimmie 14 hail marys every morning baby because I’m a sinner

Go Tell Fire to the Mountain on vuoden parhaita julkaisuja. Jos albumi ei ole entuudestaan tuttu, esimerkiksi Dirtillä tai Concrete Goldilla pääsee hyvään alkuun. Spotikassakin on.

WU LYF - Go tell fire (reprise) by Pretty Much Amazing

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...