-->

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

The Rollstons - Doing Time (full album)

Yksi eilen päättyneen Monsters of Popin puhutuimmista tapauksista oli The Rollstonsin perjantainen keikka loppuunmyydyllä Telakalla. Festivaalin edellisiltä vuosilta tuttu konsepti joku-soittaa-jonkin-bändin-tai-levyn-biisejä-tarkan-teeman-alla oli kääntynyt muotoon, jossa The Rollstons esitti klassikoksi patinoituneen Doing Time -cd-r:nsä alusta loppuun. Keikasta lisää varsinaisen MOP-raportin yhteydessä, mutta mainittakoon näin lyhyesti, että helvetin upeaa oli.

Doing Time äänitettiin elo-syyskuussa vuonna 2001 eri tyyppien kodeissa Tampereella ja Jyväskylässä. Tuohon aikaa yhtyeeseen kuuluivat virallisesti Mikko, Huli ja Panu, mutta albumilla oli myös suuri määrä vierailijoita (tuissi: drums (9,10), guitar (2,4,7), bass (2,4), kalle: bass, keyboards, percussion, backing vocals (14), slide guitar, banjo (9), kaari: backing vocals (16) + writing on the covers, kassu, jussi & lauri: handclaps (6)). Julkaisun kappaleista osa päätyi sittemmin bändin vuonna 2003 julkaistulle viralliselle debyyttialbumille Our Grain Could Fill Your Stadium.

Doing Time on suomalaisen indierockin klassikoita, ja vaikka The Rollstons sittemmin julkaisi tuotetumpaa, ammattitaitoisempaa ja paremmin kasassa olevaa musiikkia, yhtyeen ensimmäisen cd-r:n iloa, lämpöä ja yllätyksellisyyttä se ei pystynyt toistamaan.

Eikä ole pystynyt oikein kukaan muukaan.

Doing Time by The Rollstons

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...