-->

perjantai 2. syyskuuta 2011

M83 - Intro (feat. Zola Jesus)


Jostain hölmöstä ja käsittämättömästä syystä en kuunnellut M83:n uutta biisiä silloin pari päivää sitten, kun useat blogit ja musiikkisivut kirjoittivat siitä. Ehkä syynä olivat legendaariset ns. muut kiireet, kuten radioaseman vaihdos, työperäinen mutta yllättävän mukava Lauri Tähkän uuden albumin ennakkokuuntelutilaisuus sekä erinäiset lapsenhoidolliset ja vaimonkutittelulliset toimenpiteet. Ja sitten vielä biisi poistettiin Youtubesta, mikä johti pienimuotoiseen nettietsintään & ylimääräiseen vaivannäköön.

Intro ei ole yhtä popmaisen tarttuva kuin muutamia viikkoja sitten ilmestynyt Hurry Up, We’re Dreaming -albumin ensimmäinen single Midnight City, mutta toisaalta eivätpä levyjen avausraitojen pääosin pidäkään olla. Nyt kasvatetaan hitaasti, haetaan tunnelmaa, joikhataan komeasti ja noin kahden minuutin kohdalla vapautetaan kevyt taustabeat kappaletta kuljettamaan. Soundi isonee ja isonee loppua kohti mentäessä. Sana "sinfoniaalinen" pätee.

Tuplalevyn mittainen Hurry Up, We’re Dreaming ilmestyy 18. lokakuuta. Kaikki odottavat upeaa levyä, näillä näytöillä syystäkin.


Download M83 Intro (ft Zola Jesus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...