-->

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Aves - You, Lucid (teaser)


Eräs kaverini väitti kerran, ettei mistään biisistä voi saada otetta kuuntelemalla sitä noin kahtakymmentä sekuntia jotenkin puolittain sivukorvalla. Hän oli nähnyt operointitapani, jossa heittelen uusia biisejä nettiselaimesta stereoiden kautta huoneeseen, fiilistelen hetken, päätän jotakin perusteellista, ehkä lausun jonkin kuvailevan sanan ja joko lisään sen suosikkeihini tai olen lisäämättä. Hän piti toimintaani totaalisen satunnaisena ja epäreiluna.

Väittelimme hetken aikaa aiheesta, mutta emme päässeet tyydyttävään lopputulokseen. Tai minä pääsin, hän ei.

Olen varma, että Avesin teaserissä soiva biisi on todella upea myös kokonaisena. Olin siitä varma jo kymmenen sekunnin kohdalla, eli puolivälissä. Supervarma. Biisin groove on kohdallaan, soundi samalla tavalla lush kuin aikaisemmin julkaistussa biisissä Shoreline, ehkä jopa vähän enemmän, punchline/hook kohdallaan, synapomputus ja harpulta kuulostavat korkeat äänet kauniita ja kokonaisuus tyylikäs. Ei vuoda mistään.

Stereotype Helsingin julkaisema video on nimetty September 1st:ksi, mikä tarkoittaa luonnollisesti jotain. Onko You, Lucid kokonainen albumi vai ep vai sinkku vai video vai lyhytelokuva vai jokin muu, en tiedä. Toivottavasti albumi.

Ja toivottavasti teaserin biisi on siinä kokonaan.Soundcloud, Facebook, Bandcamp, Tumblr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...