-->

perjantai 12. elokuuta 2011

Trailer Trash Tracys - Dies In 55Olen kaikista maailman paikoista juuri nyt Naantalissa. Ja vielä jokaisessa mahdollisessa mielessä tosi hyvissä. Niin kuin että jos satut joskus vierailemaan täällä, niin kannattaa käydä Rantaravintolassa. Siellä on kivaa, varsinkin, jos seura on hilpeää ja syö hyvin. Ja on muutenkin tosi hyvissä. Ja joku maksaa osan, ja itse maksaa vain pienemmän osan.

Trailer Trash Tracys tekee musiikkia, jossa on kilkutusta ja kalkutusta ja randomeita rumpulanlyöntejä ja kaunis melodia ja kaunis laulaja ja miellyttävä tunnelma ja jonkin verran kaikua muuta tekemistä pehmentämässä. Ja joitain muitakin tärkeitä asioita, joista mielelläni kirjoittaisin jotain, mutta kirjoittamatta jää, koska olen Naantalissa ja muutenkin tosi hyvissä.

Kerran haastattelin erästä yli miljoona albumia myynyttä bändiä tosi hyvissä.

Onko "tosi hyvissä" muodikas sanonta? Onko joku toinen parempi? Mikä olisi? Oletko sinä tehnyt koskaan mitään tärkeää tosi hyvissä? Jos saisit tehdä mitä vain tosi hyvissä, niin mitä tekisit? Kirjoittaisitko Trailer Trash Tracysistä? Jos et kirjoittaisi, niin mistä kirjoittaisit?

Oletko juuri nyt tosi hyvissä?

Trailer Trash Tracys - Dies In 55 by DominoRecordCo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...