-->

torstai 4. elokuuta 2011

Neon Indian - Polish GirlNeon Indian paahtaa uusia biisejä ja teasereitä nettiin niin, että nuppi tutisee. Huhtikuussa julkaistiin reilun minuutin mittainen Heart: Attack, jossa Alan Palomo tassutteli lumisessa Helsingissä. Pari viikkoa sitten nähtiin trilogian toinen osa Heart: Decay ja viime viikolla yhtyeeltä julkaistiin ns. oikea & kokonainen biisi Fallout.

Polish Girl on julkaistuista esityksistä tarttuvin ja itse asiassa ensimmäinen, joka saa Antin uskomaan, että 13. syyskuuta julkaistava albumi Era Extraña saattaa olla oivallistakin parempi. Fiilis- ja soundipuolella kappaleessa on paljon samaa kuin M83:n upeassa Midnight Cityssä, joskaan Neon Indianin musiikki ei ole yhtä isoa ja sinfoniallista kuin Anthony Gonzalezin. Polish Girl etenee toistuvilla synariffeillä, tremolopurkauksilla ja tanssittavalla beatillä, joka on enemmän synapop kuin chillwave. Laulustakin saa selvän. Biisin repeat factor on valtava.

Kun vielä muistetaan, että Neon Indianin ja M83:n lisäksi myös Justicelta on tulossa uusi levy tänä syksynä, niin voi jehnan veljet. Syksystä on tulossa elektronisen popmusiikin ystäville todella hieno.
  Neon Indian - Polish Girl by artsandcraftsmx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...