-->

torstai 25. elokuuta 2011

Atlas Sound - Terra Incognita


On toki aina paljon kaikkea hyvää musiikkia ja paljon sellaista, josta monet haluavat intoilla. Itse asiassa niin paljon, että huonojen asioiden vatvomiseen tuhlattu aika on turhempaa kuin koskaan aikaisemmin populaarimusiikin historiassa.

Se on varmaan syy, miksi en juuri koskaan jaksa kirjoittaa mitään negatiivista mistään, paitsi mielestäni todella tärkeistä tai tosi hölmöistä asioista. Tiedän toki, että kehut kokevat helposti inflaation, jos niiden rinnalla ei ole tulikivenkatkuista tilitystä kaikesta riman alta kuluttajille tuupatusta. Tiedän myös, että samaan musiikkimakuun itsensä opettaneet diggarit kirjoittavat samoista bändeistä samalla tavalla, mikä johtaa usein ylilyöviin hype-efekteihin ja lisää inflaation voimaa. Mutta silti. Elämä on liian lyhyt negatiiviseen vatvomiseen.

Meaning, Atlas Soundin juuri julkaistu biisi Terra Incognita on tajuttoman hyvä. Se on hyvä siitäkin huolimatta, että todella monet kehuvat sitä. Omalla tavallaan se on kehujen sweet spotissa siinä mielessä, että monet hypentappamiseen erikoistuneet henkilöt eivät tunne Bradford Coxin sooloprojektia tarpeeksi hyvin a) kuunnellakseen biisejä, b) huomatakseen muiden kehuja tai c) synnyttääkseen backlash-reaktion. Mutta ne jotka tuntevat ja vielä sattuvat pitämään...oh boy.

Biisin voi ladata Atlas Soundin / 4AD:n nettisivuilta. Albumi Parallax Lines ilmestyy 8. marraskuuta.

Atlas Sound - Terra Incognita by stopshakehoneygo

2 kommenttia:

  1. Ekalla kuuntelulla tää ei oikein tuntunut missään. Nyt vuorokautta myöhemmin alkaa iskeä. On se hieno!

    VastaaPoista
  2. Mun mielestäni on tosi hienoa, kun joku antaa biiseille toisia mahdollisuuksia tai uusia kuunteluja tai aikaa tms. Kuuluu ns. musadiggariuden ytimeen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...