-->

perjantai 19. elokuuta 2011

French Films - This Dead Town (new song)


No johan on hieno ilta! Legendaarista jalkapallomenestystä, henkilökohtaisia onnistumisia, iPadille käännetty pc-klassikko Death Rally kohta pelattu läpi ja uusi biisi French Filmsiltä. Asiat ovat oikein hyvin.

This Dead Town avaa 21. syyskuuta julkaistavan Imaginary Future -albumin komeasti. Tanssittavuudessaan ja tarttuvuudessaan se ei ole aivan Convictin veroinen, mutta kappaleessa on tiettyä singalong-potentiaalia ja stomp-your-feetmaisuutta, jotka tekevät siitä ns. kutkuttavan tapauksen. Viimeistään kertosäkeen kuoro nostaa biisin letkeään lentoon.

Joskus aikanaan French Filmsin kohdalla olisi ehkä mainittu The Strokes, nykyään melkein aina The Drums ja tulevaisuudessa ehkä jokin muu bändi. Omaan korvaani orkesteri on silti aina kuulostanut yksinkertaisesti ajattoman loistavalta indierockilta tarttuvilla melodioilla, hauskoilla lyyrisillä heitoilla ja innostusta nostattavalla hengellä varustettuna. French Films kuuluu niihin orkestereihin, jotka käyttävät musiikissaan näennäisen kuluneita elementtejä, mutta onnistuvat siitä huolimatta kuulostamaan tuoreilta ja aikaa kestäviltä. Tyylipuhdas diy-asenne (bändi on tuottanut, äänittänyt ja miksannut albuminsa itse) ei ainakaan vähennä innostusta.

French Films on Suomen parhaita bändejä ja Imaginary Future syksyn kovimpia tapauksia.

This Dead Townin voi kuunnella Stupido-Shopin Soundcloud-sivulla tai tästä alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...